×
Meny

Snowboard & Snøbrett Utstyr

  Filter
Merker
Lengde
Kjønn
Nivå
Kjøre Stil
Bredde
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Snowboard - det finnes forskjellige typer

Snowboards, samt utstyr til snowboard generelt sett, har gjennomgått en enorm utvikling siden de første snøbrettene til downhill først dukket opp. Snowboardbindinger, flex, form, holdbarhet og design er alle nøkkelord som de store merkene innen snowboarding jobber med kontinuerlig. I løpet av de siste årene har mange snowboards fått utviklet rocker samt camber-design, noe som resulterer i mer stabile og tilgivende snowboards. Men hvilket snowboard der ute er best for deg?

Twin-tip snowboard

Et twin-tip snowboard er midt i blinken for kjøring i park samt triksing, men det er også et ypperlig brett for lekende og gøyal on-piste kjøring. Tip og tail er 100% identiske, og bindingene er sentrert - dermed blir kjøring både forlengs og baklengs likt, samt lande triks, en enkel sak.

All-mountain snowboard

Et All-mountain snowboard er - som navnet tilsier på engelsk - godt egnet for bruk på hele fjellet. Formen minner om den man ser på et twin-tip snowboard, men bindinger, flex og balansepunkt flyttes litt tilbake på et All-mountain snowboard. Denne type snowboard er et veldig godt kjøp for folk flest fordi det kan brukes både til on-piste, off-piste og park.

POWDER snowboard

Denne typen snowboard er bygget for den dype og myke off-piste puddersnøen. Formen på et freeride -eller backcountry snowboard ser til tider ut som et slags surfebrett. Brettet er ganske så bredt, noe som gjør det lettere å holde seg på overflaten av den dype snøen.

Snowboard & Snowboard Utstyr ? - Stort utvalg!

Vi tilbyr et bredt utvalg av snowboard og snowboardutstyr fra de beste snowboardmerkene dere ute. I vårt produktsortiment finner du downhill snowboards, snowboards for parkkjøring, on-piste, og off-piste.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser