×
Meny

Snowboards & Snowboard pakker

  Filter
Farger
Merker
Lengde
Kjønn
Nivå
Kjøre Stil
Bredde

Godt å vite

Snowboards

Snøbrett har gjennomgått en enorm utvikling siden de første downhill snowboards så dagens lys. Snowboard bindinger, flex, form, holdbarhet og design er noe alle de store snøbrett brands jobber intensivt med. De siste sesongene har mange snowboards fått rocker og camber konstruksjon, som blant annet gir et mer stabilt og tilgivende snowboard. På SkatePro finner du flere forskjellige kategorier av snowboards. Du kan se mer om de forskjellige kategoriene under.

Twintip Snowboard

Et twintip snowboard er egnet for park og triks, men det er også et morsom type snowboard å leke i løypene med. Foran og bak er 100% lik, og bindingene er sentrert, så det er lett å kjøre begge veier og lande triksene sine.

All Mountain Snowboard

Et all mountain snowboard er som navnet antyder, egnet for bruk over hele fjellet. Den ligner et twintip snowboard i formen, men bindinger, flex og balansepunktet flyttes bakover på snowboardet. Denne type snøbrett er godt kjøp for de fleste, siden du med et all mountain snowboard kan nyte kjørsel både i løypene, i parken og off-piste.

Powder Snowboard

Denne type snowboard er laget for dyp puddersnø off-piste. Formen på et backcountry snowboard er veldig lik et surfebrett, og den store overflaten betyr at du kan få ditt snøbrett til å kjøre ovenpå den dype snøen.

Snowboard og Snowboard Gear

Vi tilbyr et bredt utvalg av snøbrett og snowboard gear fra de beste snowboardmerker. I vårt utvalg finner du både downhill snowboard, snowboard for park, løyper og off piste. Alle snowboard merkene vi tilbyr er av høy kvalitet.

SkatePro