MENY
Vintersport
Godt å vite
Filter
 Pris
 Merker
 Lengde
 Flex
 Bindings system
 Form

Snowboards

Filter »

Snowboard har gjennomgått en enorm forvandling siden de første downhill snowboards ble født. Snowboard bindinger, flex, form, holdbarhet og design er noe alle de store snøbrett brands jobber intensivt med. Siste sesongene har mange snowboards fått rocker og camber konstruksjon, som blant annet gir et mer stabilt og tilgivende snowboard. På SkatePro finner du flere forskjellige kategorier av snowboards. Du kan se mer om de forskjellige kategoriene under.

Twintip snowboard

En twintip snowboard er egnet for park og triks, men det er også en morsom type snowboard å leke på løypen med. Foran og bak er 100% like, og bindingene er sentrert så det er lett å kjøre begge veier og lande triksene sine.

All mountain snowboard

Et all-mountain snowboard er som navnet antyder egnet for bruk over hele fjellet. Den ligner et twintip snowboard i formen, men bindinger, flex og balansepunktet flyttes bakover på snowboard. Denne type snøbrett er godt kjøp for de fleste, siden du med all mountain snowboards kan nyte dem både på løypen, i parken og off-piste.

Backcountry snowboard

Denne type snowboard er laget for dyp puddersnø i off-piste. Formen på en backcountry snowboard er veldig lik et surfebrett, og den store overflaten betyr at du kan få snowboard til å kjøre oppå den dype snøen.

Snowboard brands

Vi tilbyr et bredt utvalg av snowboard merker, som dekker mange forskjellige typer snøbrett. I vårt utvalg finner du både downhill snowboard, snowboard for park, løyper og off-piste. Alle snowboard merkene vi tilbyr er av høy kvalitet.

Trygg e-handel