Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Skate Tool til Skateboard

  Filter
Farger
Merker

Skate tool - en skateboarders beste venn

Sjekk ut vårt utvalg av T-verktøy, Y-verktøy og multiverktøy på denne siden. Alle verktøyene i denne kategorien can bli brukt for ditt skateboard og er derfor skateboard verktøy.

Et skate tool er et must- spesielt hvis du skater mye. Det er ingenting verre enn å ankomme skateparken til din favoritt spot, skate noen minutter og så miste en skrue eller en bolt for så å snu nesa hjemover igjen med en gang.

Med ditt eget skateboard verktøy kan du kjapt gjøre vedlikeholde og reparere de ulike delene av ditt skateboard, armert med dette verktøyet kan du fikse nesten alle problemene på spot. Verktøyet kan også bli brukt til and små reparasjonen enn de som oppstår på ditt skateboard.

Et skateboard T verktøy vil redde dagen din

Den lille størrelsen på skateboardverktøyet gjør det også praktisk å ha i sekken når du er ute å skater - klar til bruk på stedet. Hvis du ikke allerede har en, bør du få en - det er virkelig en skateboarders beste venn - rett etter brettet selvfølgelig!

Som du kan se, har vi ganske mange forskjellige skateboardverktøy som kan utføre nøyaktig samme jobb. Så når du må bestemme hvilket verktøy du skal velge, bør du gå for ditt favorittdesign. Vi vil selvsagt anbefale SkatePro-verktøyet med våres logo, men alle de andre merkene vi har, produserer t-verktøy med samme høye kvalitet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser