Jul
Bestill senest 15:00  -  Les mere
×
MENY

Skateboard Hjul

  Filter
Farger
Merker
Hjuldiameter
Hjulbredde
Hjulhardhet

Hjul til Skateboards - velg riktig hardhet og størrelse

Hjul til skateboards kommer i mange ulike størrelser - og med ulike målinger i hardhet på durometerskalaen. For ikke å snakke om alle ulike farger og designs de kommer i. Alle våre skatboardhjul er laget fra polyuretan, noe som resulterer i hjul med svært god holdbarhet og strålende grep.

Durometer og størrelse er de 2 viktigste tingene du må være oppmerksom på når du skal kjøpe nye hjul til ditt skateboard.

Hjulstørrelsen er angitt i diameter og påvirker fart og kontroll. Større skateboardhjul er vanligvis mer raske, men ikke fullt så manøvrerbare, i motsetning til mindre hjul som er enkle å manøvrere med - men som ikke ruller fullt så fort.

Hjulhardhet (durometer) angitt med et tall og bokstaven A. Hjulhardheten påvirker hjulets holdbarhet, grep og støtabsorberingen. Jo høyere tall, jo høyere hardhet vil hjulet ha.

Hjulene selges som regel i en 4-pakning, men man kan også kjøpe hjul stykkevis. På de spesifikke produktsidene vil du kunne se antall hjul som er inkludert i en pakke. Det er også mulighet for å velge mellom forskjellige diametermålinger - slik at man kan få akkurat sin foretrukne hjulstørrelse til sitt skateboard.

Ta en titt på vårt brede flott utvalg med skateboardhjul her hos SkatePro. Vi selger høykvalitets hjul fra flere anerkjente merker innen skateboarding.

Hvis du er usikker på hvordan du skal få velge det riktige hjulet for nettopp ditt skateboard, da må du bare kontakt oss - vi hjelper deg gjerne.

Hva er din type stil?

Med skateboardhjul handler alt om personlige preferanser, men det er et par tommelregler du bør være klar over:

Hvis du er en teknisk street-skater, da vil du nok foretrekke mindre hjul ettersom mindre hjul har også en lavere vekt. For skatere som driver med street vil dette bety at det å gjøre flips og triks blir langt lettere enn med større hjul.

Men hvis det er Vert eller Bowl som er din greie, da vil du nok helst ha en større bredde på hjulene slik at du får bedre grep mellom ditt skateboard og selve underlaget.