Happy Valentine's day
Spesielle tilbud og rabatter  -  Vis tilbud
×
Meny

Skateboard Hjul

  Filter
Farger
Merker
Hjuldiameter
Hjulhardhet
Forrige
Neste
Side 1 av 4

Godt å vite

Hjul til Skateboards - velg riktig hardhet og størrelse

Hjul til skateboards kommer i mange ulike størrelser - og med ulike målinger i hardhet på durometerskalaen. For ikke å snakke om alle ulike farger og designs de kommer i. Alle våre skatboardhjul er laget fra polyuretan, noe som resulterer i hjul med svært god holdbarhet og strålende grep.

Durometer og størrelse er de 2 viktigste tingene du må være oppmerksom på når du skal kjøpe nye hjul til ditt skateboard.

Hjulstørrelsen er angitt i diameter og påvirker fart og kontroll. Større skateboardhjul er vanligvis mer raske, men ikke fullt så manøvrerbare, i motsetning til mindre hjul som er enkle å manøvrere med - men som ikke ruller fullt så fort.

Hjulhardhet (durometer) angitt med et tall og bokstaven A. Hjulhardheten påvirker hjulets holdbarhet, grep og støtabsorberingen. Jo høyere tall, jo høyere hardhet vil hjulet ha.

Hvis du er usikker på hvordan du velger riktig hjul for nettopp ditt skateboard, da må du bare kontakte oss - vi hjelper deg gjerne.

Skateboard Hjul - stil og hardhet?

Med skateboardhjul handler alt om personlige preferanser, men det er et par tommelfingerregler du bør være klar over:


HARDE SKATEBOARD HJUL - STREET, VERT

Hvis du er en teknisk street-skater, vil du nok foretrekke mindre og harde hjul ettersom mindre hjul har også en lavere vekt, dette betyr at det å gjøre flips og triks blir langt lettere enn med større hjul.

Men hvis det er Vert eller Bowl som er din greie, da vil du nok helst ha en større bredde på hjulene slik at du får bedre grep mellom ditt skateboard og selve underlaget.


MYKE SKATEBOARD HJUL - CRUISING

Myke hjul gir deg et mer smooth ride slik at du ikke merker hver eneste lille småstein på veien. Så skatere som digger crusing, foretrekker denne hjultypen.


SUPERMYKE SKATEBOARD HJUL - EN TREND FRA LONGBOARD CRUISING

I det siste har en ny trend tatt av, skatere som digger cruising rundt om i byen, påmonterer ekstra myke hjul til sitt brett - en trend inspirert fra longboarding.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser