Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Skøyte beskyttelse og tilbehør

  Filter
Merker

Hva er skøyte beskyttelse, og hvorfor bør jeg bruke dem?

Bladene på skøytene kan lett bli skadet og sløve under transport eller når du går utenfor isen. Derfor er skøyte beskyttelse nødvendig for å beskytte bladene dine mot å få skader og riper. En skøytebeskytter er vanligvis laget av plast, og festes på bladet når man går av isen. Noen skøytebeskyttere kan også brukes til å gå på isen, men husk å alltid sjekke produktbeskrivelsen om produktet er laget til det.

For å holde bladene skarpe er det lurt å vedlikeholde bladene med et slipeverktøy. For mer informasjon om vedlikehold av skøyter, sørg for å sjekke veiledningen vår for 7 enkle vedlikeholdstrinn.

Tren ferdighetene dine med skøytetilbehør

Skøytetilbehør kan være en stor hjelp for å lære og fremme ferdigheter. For nybegynnere og barn kan det være ganske vanskelig å finne balansen på isen. Derfor er praktiske og brukervennlige skøytetrenere et optimalt valg for å starte skøyteeventyret trygt og komfortabelt. Ulike ferdighetstrenere for ishockey og kunstløp sørger derimot for at mer avanserte skøyteløpere kan øve på ferdighetene sine også utenfor skøytebanen.

Skøytebag for praktisk transport

En av de viktigste skøytetilbehørene er en skøytebag. En skikkelig skøytebag sikrer at skøytene dine, og annet mindre utstyr, lett kan transporteres fram og tilbake fra isen, og den fungerer også som praktisk oppbevaring for skøytene dine. Gode skøytebager er laget av vannavstøtende og ventilerte materialer, og har litt ekstra plass til dine personlige eiendeler. Så velg en bag du liker og vær klar til å ta med deg skøytene uansett hvor du går.

Husk også å bruke passende beskyttelsesutstyr når du går på skøyter. Ta en titt på vårt utvalg av skøytebeskyttelse og minimer risikoen for skader på isen.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser