×
MENY

Bekledning - Rulleskøyter

  Filter
Merker
Størrelse
Skostørrelse

Kle deg for å imponere

Når du er ute å kjører speed inline, inlines, rulleskøyter, løper eller kanskje langrenn, er det viktig å holde seg herdet og tørr. I denne kategorien finner du alt du trenger fra vester til Støvel Overtrekk til svettebånd.

Vest: Et must

I perioder med ustabilt vær er en vest et nøkkelelement å ha på seg. Den er flott for kjølige morgener eller vinter ettermiddager, når solen går ned mens du er ute. Uansett om du trener eller konkurrerer i et løp påvirker klærne ytelsen din. Når du er ute på veien er lagene for å holde en behagelig temperatur viktig. Vesten er et flott element å ta med. Det tar opp svært lite plass, men er perfekt til å ta ut og ha på deg når du føler deg kald - Samtidig tillater vesten deg en fullstendig bevegelse av armene.

Støvel Overtrekk

Høsten og vinteren kan være en utfordrende tid på året for å trene sport som speed skating, inline skøyter og rulleskøyter. Dine føtter blir våte og frosne, og dette er noe som kan ødelegge dagen når du er ute å øver favorittsporten. Men hvorfor la været og temperaturen diktere når du får lov til å gjøre det du elsker?

Støvel overtrekk er laget for å beskytte føttene dine fra været og er et must hvis du vil skate hele året. Overtrekkene du finner i denne kategorien er laget av et materiale som tåler vann og holder vind ute. Kun for å hindre at føttene blir våte og kalde.