×
Meny

Rulleskøyter-Klær

Rulleskøyter-Klær - bedre look og ytelse

Under denne kategorien finner du alt som trengs fra skøytevester, skøyteryggsekk, skøytebag, og annet tilbehør - perfekt til f.eks. speedskating. Du vil også kunne finne annet av bekledning og tilbehør relevant for inline-skøyter og aggressiv inline-skating.

Det kan fort bli litt stress å frakte med seg rulleskøytene frem og tilbake fra skøytebanen, skateparken eller favorittplassen i gata...

- Den gode nyheten er at ryggsekker & bags for nettopp dette formålet, er noe vi har et stort utvalg av her hos SkatePro!

Rulleskøytebukser er ikke feil!

Gode bukser er alltid et must når du er ute med rulleskøyter. Er du f.eks. ute med Fitness Inline-rulleskøyter på en noe kjølig dag, er rulleskøytebukser helt nødvendig! Da vil du kunne holde deg både varm, tørr, beskyttet fra vind - samtidig som at du vil kunne oppleve deilig bevegelsesfrihet.

Hvis det er Aggressiv Inlines-rulleskøyter som er din greie, er lange bukser alltid en god idé - også når det er varmt vær. Hvorfor? Fordi de vil fungere som mild beskyttelse fra direkte kontakt med asfalten hvis du skulle falle - dermed reduseres sjansen for vonde skrubbsår.

Under denne kategorien finner du bukser for flere disipliner innen rulleskøyting.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser