×
Meny

Rulleskøyter Klær

Rulleskøyter Klær: Hva skal jeg ha på meg?

Inline-skating og rulleskøyting innebærer mye bevegelser både i over- og underkropp. Så klær for bruk til nettopp dette, bør gi deg svært god bevegelsesfrihet på armer og bein. Et godt sett med rulleskøyteklær vil la deg kunne bevege og bøye beina fritt og uanstrengt. Materiale på klærne har også mye å si her. Ved å bruke stoff som er hurtigtørkende og elastiske, vil livet på rulleskøyter bli langt lettere og komfortabelt.

Valg av klær til inline-skating og rulleskøyting

Rulleskøyter Klær - hva skal man velge, se etter, og begynne? Først og fremst må du ha på deg et par skøytesokker som er laget fra pustende og komfortable stoffer. Langbukser er midt i blinken for deg som driver med inline-skating. Jeans eller joggebukse er alltid blant hva freestyle- og aggressive bladers der ute velger. De er ikke veldig strekkbare, men de beskytter mot potensielle skrubbsår og blåmerker.

En enkel T-skjorte på varme dager og en hettegenser om høsten eller vinteren, er et supert valg. På de solfylte dagene vil et par solbriller definitivt komme godt med - så gå for et par sportssolbriller i hardplast som ikke vil hindre synet eller bli ødelagt hvis du mister dem i bakken.

Husk beskyttelsesutstyr

Det kan være fristende å hoppe over beskyttelsesutstyr for rulleskøyter. Men du skal vite at selv eksperter på quad og inline bruker imidlertid alltid hjelm samt et par knebeskyttere. Og du bør også vurdere å bruke håndleddsbeskyttelse samt albuebeskyttere - spesielt hvis du er en nybegynner. Mange bladers og skaters der ute har implementert slik beskyttelse på sitte skøyteantrekk, og det bør du helst også gjøre. Beskyttelsesutstyr kan også brukes under selve klærne dine - hvis du er bekymret for din stil og image.

Hvis du ikke enda har beskyttelsesutstyr, er dette noe du kan finne på vår side her; beskyttelsesutstyr for rulleskøyting.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser