×
Meny

knebeskyttere rulleskøyter

  Filter
Merker
Størrelse

Knebeskyttere som gir full bevegelsesfrihet

Finn de riktige knebeskyttere til dine behov på denne siden for å unngå smertefulle kneskader når du står på skateboardet, rulleskøytene eller er ute med sparkesykkelen. Du kan her finne et bredt utvalg av knebeskytter for både nybegynnere og de mer erfarne fitness-skaterne. Knebeskytterne hos SkatePro er som regel anatomisk formet og laget fra pustende materialer. De er komfortable, slik at du enkelt kan bevege og bøye knærne uten å ha den irriterende følelsen av at noe strammer rundt knærne. Noen av modellene kommer også utstyrt med refleksbånd, slik at du er synlig i f.eks. trafikken etter mørkets frembrudd.

Knebeskyttelse til ski, snowboard, dans, BMX og hverdagslige ting

Knebeskyttere her på denne siden, har blitt spesifikt designet for skatere og ryttere, men den kan så absolutt brukes til flere formål og aktiviteter. Blant annet vil folk som står på ski eller snowboard samt BMX-ryttere ha stor nytte av knebeskytterne. Spesielt er G-Form knebeskytterne svært populære. Disse er anatomisk formet og blir harde/stivner kun ved støt og slag.

Dansere vil også dra stor nytte av å bruke knebeskyttere når utfører enkelte rutiner som involverer å falle ned på knærne - noe som forårsaker en stor påkjenning for kneskålene. Knebeskyttelse med et hull bakpå, eller som er laget fra materialer med høy strekkbarhet - vil passe best for dansere ettersom tøyeligheten og bevegelsesfriheten blir da langt bedre.

Opplever du ubehag i knærne i hverdagen og ønsker å stabilisere dem, da kan knebeskyttere også brukes til dette formålet. Det kan også være en god idé å bruke knebeskyttere, hvis du utfører mye arbeid sittende på knærne som f.eks. ved hagearbeid.

Selv om du ser noen skatere uten knebeskyttelse, så er det utrolig mange fordeler ved å bruke det. Her hos SkatePro oppfordrer vi alltid våre kunder til å bruke beskyttende utstyr. Ikke får du bare da muligheten til å nyte din favorittsport i mange år uten skader og ubehag i knærne - men du får også mest sannsynligvis den ekstra lille porsjonen med selvtillit som skal til for å klare "det" trikset.
Og dette kan faktisk gjør deg at presterer langt bedre, uten å måtte kaste bort tiden hos doktoren hvor de sannsynligvis vi beordre at du tar en pause fra skateboarding for så å så lenge, slik at du kan leges opp igjen.

Knebeskyttere i spesielle designs

Du skal være oppmerksom på at noen knebeskyttere i dag kommer med ulike designs, noen av disse har blitt designet med helt spesielle teknologier som vil ekstra god med komfort slik at det føles ut som du er helt uten noe som helst rundt knærne. Noen modeller er også designet såpass flate at du kan ha dem på deg under buksene, uten at det vil være merkbart. I tillegg kan du også finne knebeskyttere i modeller som er designet med såpass sterkt fokus på mote og stil at du faktisk kan bruke dem som en del av din egen motestil.

Hva er det knebeskyttere egentlig beskytter mot?

Knebeskyttere har jobben med å beskytte kneskålene mot harde slag og fall, som skatere ofte blir utsatt for. For eksempel, når du faller på hardt gulv, inn i en veggen eller på rails. Knebeskyttere vil minske sjansen for seriøse kneskader så vel som dine lårbein og skinnbein. Disse delene av kroppen skades ofte ved skating, pga. fall ved landinger. Med knebeskyttere på, så kan du unngå store skader i -og rundt området ved knærne. Kompresjonen og polstringen har en støtabsorberende effekt som vil holde deg beskyttet.

Se vårt utvalg på denne siden med knebeskyttere og finn nettopp det paret som imøtekommer din egen foretrukne stil og behov.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser