×
Meny

Vedlikehold av langrennsski

Forrige
Neste
Side 1 av 2

Hva trenger du for god ski vedlikehold?

Med mindre du har masse penger eller folk som tar veldig godt vare på skiene dine, vil du ønske å vite noen grunnleggende om hvordan du gir god skit vedlikehold til langrennsløyper. Noen ganger vil du treffe en stein eller noe gjørmete terreng, hvor du må utføre litt vedlikehold etterpå for å utvide levetiden på skiene dine.

I denne kategorien finner du ulike verktøy og utstyr for å opprettholde langrennsløyper. Det er viktig å opprettholde langrennsløyper for å sikre optimal ytelse og øke levetiden til skiene.

Vi har laget en liste over nødvendigheter for å opprettholde langrennsløyper:

  • Strykejern til voks - Vi anbefaler det digitale jernet, det er lettere å kontrollere temperaturen med det digitale displayet.
  • Voksfjerner for å fjerne gammel voks fra ski
  • Plastskraper skrape av voks
  • En børste for å fjerne overskudd av voks etter å ha skrapt basen
  • Ptex holder seg til å reparere mindre hull i basen
  • Stålskraper for å fjerne overskudd av Ptex etter reparasjon og sikre en jevn overflate.

Opprettholde voksfrie ski

Voksfrie ski vokser i popularitet, men hva er voksfrie ski og hvordan holder du dem? Waxless betyr at du vokser skiene mindre enn voksbare ski. Du må fortsatt gi ski-glidevoks for å sikre at skiene har den optimale glide.

Hvis du har en voksløs modell med skinn og opplever iskrystaller som dannes under skinnene. Det kan anbefales at du bruker hud voks på skinnene for å unngå krystallisering.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser