×
Meny

Kulelager til skateboards

  Filter
Merker
Kulelager presisjon
Lager type
Spacers
Lubricant

Godt å vite

Du trenger skateboardkulelager for å holde deg rullende

Her finner du vårt utvalg av kulelager til skateboards. Vårt brede utvalg av kulelager sikrer at du alltid kan finne det du leter etter, enten det er ABEC-3 eller ABEC-9-kulelager eller noe midt imellom.

De fleste skatere foretrekker å bruke Bones Reds skateboard-kulelagrene, da de er meget slitesterke og testet av mange normale og pro skaters. Kulelagrene har ikke fått karakter på ABEC-skalaen, men nøyaktigheten er kjent for å være likt med en ABEC-3 eller 5, som er perfekt for skateboarding.

En vanlig misforståelse når du velger skøyter til skateboards er at du bør velge en høy ABEC-klasse , uansett hvordan du bruker skateboardet ditt. Men som gate skater bør du faktisk velge et kulelager av lavere klasse fordi du ikke trenger all den hastigheten som en ABEC-7 til 9 kan tilby. Du trenger bare holdbarhet.

Husk spacers for dine nye skateboard kulelagrene

Hvis du vil bytte ut alle skateboard kulelagrene, må du kjøpe en pakke med åtte. Ved utskifting av lagrene anbefaler vi også å bytte spacers som ligger mellom kulelagrene. Spacers er ganske billige, og siden skateboarding ofte resulterer i noen alvorlige slag, kan de også trenge erstatning, selv om de ser helt nye ut. Hvis du opplever motstand fra dine skateboardkulelager, kan du prøve en god rengjøring før du løper i vei for å kjøpe nye kulelagre. Lær hvordan du rengjør skateboard kulelagrene i denne artikkelen.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser