Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

BMX Kjeder

  Filter
Farger
Merker
Kjede type

Godt å vite

Ikke la BMX Kjeder være det svakeste leddet på sykkelen din

Kjedet på Freestyle BMX-sykkelen er den delen som er ansvarlig for overføringen av kraft fra drevet til bakhjulet. Dermed så er altså BMX-kjeder rett og slett en ganske så viktig del for Freestyle BMX-sykkelen.

Selv om du har investert i en helt ny Freestyle BMX sykkel, så vil det utvilsomt komme en tid før eller siden (for alle) når BMX-kjeder må byttes ut. Har du snart slitt av kjedet, eller har tiden kommet for en oppgradering?

BMX Kjeder : Half Link vs Single Speed
- hva skal man velge?

Når du skal kjøpe et nytt sykkelkjede, så er det alltid et stort spørsmål man må stille seg selv når det kommer til BMX-kjeder, og det er: "Skal jeg kjøpe et half link eller single speed -kjede?"

Det er fordeler og ulemper med begge typene, men hvis forskjellen skal påpekes, kan det nevnes at half link-kjedet tillater deg å finjustere lengden på kjedet mer i forhold til single speed-kjedet. Når det gjelder holdbarheten, så anbefaler vi et half link-kjede til aggressive ryttere som vanligvis utfører triks som gjør at kjedet blir utsatt for støt og slag.

Legg merke til: Noen Half link-kjeder krever et spesialverktøy for å justeres. I så fall vil dette være spesifisert i produktbeskrivelsen.

BMX Kjeder og størrelser

Den typiske bredden på BMX-kjeder er ⅛”. Dette er også den mest vanlige størrelsen på Freestyle BMX-sykler. Noen ryttere innen Race BMX foretrekker et BMX-kjede som er 3/32" bred. Dette er er et veldig smalt BMX-kjede som veier mindre, noe som betyr veldig mye for enkelte ryttere. Men de aller fleste rytterne foretrekker BMX-kjeder som har standardbredden på ⅛”.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser