×
Meny

BMX Kjeder

  Filter
Farger
Merker
Kjede type

Ikke la kjedet være det svakeste leddet på sykkelen din

Kjedet på Freestyle BMX-sykkelen er den delen som er ansvarlig for overføringen av kraft fra drevet til bakhjulet. Dermed så er kjedet rett og slett en ganske så viktig del for Freestyle BMX-sykkelen.

Selv om du har investert i en helt ny Freestyle BMX sykkel, så vil det utvilsomt komme en tid før eller siden når kjedet må byttes ut. Har du snart slitt av kjedet, eller har tiden kommet for en oppgradering?

Half link vs Single Speed - hva skal man velge?

Når du skal kjøpe et nytt sykkelkjede, så er det alltid et stort spørsmål man må stille seg selv: Skal jeg kjøpe et half link eller single speed -kjede?

Det er fordeler og ulemper med begge typene, men hvis forskjellen skal påpekes så kan det nevnes at half link-kjedet tillater deg å finjustere lengden på kjedet mer i forhold til single speed-kjedet. Når det gjelder holdbarheten, så anbefaler vi et half link-kjede til aggressive ryttere som vanligvis utfører triks som gjør at kjedet blir utsatt for støt og slag.

Legg merke til: Noen Half link-kjeder krever et spesialverktøy for å justeres. I så fall vil dette være spesifisert i produktbeskrivelsen.

Kjedestørrelsen på BMX-sykler

Den typiske bredden på et BMX kjede er ⅛”. Dette er også den mest vanlige størrelsen på Freestyle BMX-sykler. Noen ryttere innen Race BMX foretrekker et BMX kjede som er 3/32" bred. Dette er er et veldig smalt BMX kjede som veier mindre, noe som betyr veldig mye for enkelte ryttere. Men de aller fleste rytterne foretrekker et BMX kjede som har standardbredden på ⅛”.

SkatePro