Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

SUP Brett & SUP Utstyr

Godt å vite

SUP Padlebrett øker i popularitet

SUP er en forkortelse for "stand up paddle boarding" og er vannsporten som vokser mest i popularitet i dette øyeblikk. Selve disiplinen (SUP) kan også raskere læres enn andre vannidretter, som f.eks. i forhold til kitesurfing og vindsurfing.

Alt i alt er SUP en kombinasjon av kajakking og surfing. Du står oppå et surfebrett og bruker en padleåre til propellere deg fremover. SUP Brett er lengre, bredere, og flyter langt bedre enn tradisjonelle surfebrett - dermed blir de enklere å balansere oppå.

SUP Brett - hvilken type skal du velge?

Du må velge et SUP Brett som imøtekommer dine behov og planlagte formål. SUPs kommer i alle slags former og størrelser. De forskjellige padlebrettene er alle formålsalget for ulik bruk. Vi har lagerført følgende typer:

  • Touring SUP
  • All-around SUP
  • Surf SUP
  • Race SUP

Under denne kategorien finner du alt du trenger for å SUPing. Vi har et bredt og flott utvalg av oppblåsbare SUPs aka iSUP, fra noen av de sterkeste merkene der ute. I tillegg har vi mange forskjellige padleårer, pumper, bånd (leash) og reservedeler til SUPs.

Et oppblåsbart (iSUP) -brett anbefales hovedsakelig for bruk på rolig sjø, under forhold med mindre bølger. Disse padlebrettene har strålende flyteegenskaper, de er også midt i blinken for bruk på din lokale innsjø.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser