×
Meny

Tilbehør til Langrennsstøvler

Pas godt på dine føtter, når du er ude på langrendssporene

Indlægssåler til langrend er designet til at gi ekstra komfort til dine føtter og dermed at forberede dine præstationer. Likesom kondiløb er langrend en sport, som er kjennetegnet ved gentagne bevegelser, hvor man lægger et stort pres på føttene for at skabe fremdrift. Med indlægssåler i langrendsstøvlerne får føttene ekstra støtte, da vekten fordeles over et større område. På den måte reducerer man risikoen for ømme føtter, og samtidig effektiviserer man kraftoverførslen.

En annen fordel ved at bruke indlægssåler er, at føttene ikke kan bevege sig så mye i skistøvlen, når man eksempelvis gjør fraspark. En god indlægssål er nemmelig fodformet omkring svang og hel, og derved er den i stand til at fylde eventuelle tumrum ut, så foten ikke kan glide rundt i støvelen. Uten indlægssåler er som risiko for, at dine føtter glider frem og tilbake i støvelen, når du står på langrennski.

Indlægssåler kan brukes i mange forskjellige omgivelser

Noen av de indlægssåler, du finner i vores utvalg, har særlige egenskaper som fx batteri-opvarmede fodsenge. Andre er gjort med aluminiumsfilm eller merinould for at oppnå bedre isolering, men den største delen av sålerne er også vel passende til andre sportsgrene som fx rulleskiløb eller alpint skiløb.

Med indlægssåler i dine langrennski kan du øge komforten, når du står på ski, men hvis dine støvler ikke har den rette størrelse, bør du starte med at skaffe et par, som passer ordentligt. Ta gjerne et kig på vores utvalg av langrennsko.

Belegg til langrennsko gir både varme og beskyttelse

Belegg til langrennsko brukes udenpå langrendsstøvlerne, og fungerer som en afskærmning mot vind og løs snø. Samtidig med at de gir beskyttelse, fungerer de også som et ekstra lag, som hjelper med at holde føttene varme.

Gaiters - eller gamacher - er lengre ende støvlebetræk, og er designet til at bli brugt i dyp snø, hvis man bevæger sig vek fra sporene og ut på fjeldet. På undersiden av hver gaiter sitter som en løkke, som brukes til at holde dem på plass, og så har de også en lynlås, som går hele veien opp til toppen.

Hvis du gjerne vil se andre beklædningsgenstande til langrend, kan du gå på opdagelse i vores utvalg av skitøj.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser