×
Meny

Kulelager til Surfskates

Smidig surfing på gaderne med surfskate kulelager

Et godt sett kulelager er avgjørende for, at man kan "surfe" glat og smidigt på sit surfskate. De fleste kulelager måles på ABEC-skalaen, som angiver kuglelejernes presisjon. ABEC-skalaen måles mellom 1 og 9, hvor et høyere tal betyr høyere presisjon. Oftest er kulelager gjort av stål eller keramisk materiale.

Hvordan renser man sine surfskate kulelager?

Først må du tage hjulene av dine trucker med et skate-tool, og derefter må du tage kulelagerne ut av dine hjul. Når det er gjort, kan du fjerne gummiskærmene med en skarp genstand, fx en kniv.

Så må du legge kulelagerne i et glas med kuglelejerens, eller bruke en kuglelejerenser, som inneholder kuglelejerens, som består av en oppløsning av enten alkohol eller acetone. Så må du ryste glasset eller kuglelejerenseren i ti sekunder, eller indtil du kan se, at skidtet opløses. Derefter tager du kugelejerne ut og låver dem tørre. For at tjekke om de er rene, kan du se om de roterer frit. Hvis de roterer glat, må du smøre dem med kuglelejeolie. Så er du klar til at samle delene igen og komme ut og kjøre.

Hvis du mangler noe verktøy til at rense dine kulelager, kan du tjekke vores utvalg av verktøy til surfskates.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser