×
Meny

Street Hockey - Rullehockey

Godt å vite

Street Hockey - Stort utvalg for både proff og loff

Det spiller ingen rolle om du er nybegynner eller om du spiller rullhockey på høyt nivå, vi har nemlig et stort utvalg her hos oss for både profesjonelle så vel som amatører.

Rullehockey spilles på et tørt underlag, så du bruker altså rulleskøyter i stedet for skøyter som man bruker på isen når det spilles ishockey. Det er mest vanlig at Street Hockey spilles på rulleskøyter og de to lagene består av 4 spillere og 1 keeper på hvert lag.

Inline Hockey Skøyter - Hvilke kjennetegn har de?

Inline Hockey Skøyter minner veldig mye om Hockeyskøyter som brukes til spilling av ishockey. Det samme kan man si om teknikken som brukes. Alle skøytene under denne kategorien er inline-rulleskøyter. Støvlene er sterke og holdbare + at de gir deg en utmerket passform. Ettersom støvlenes lukkesystem er skolisser, får man en ekstra god skreddersydd passform på beina med rulleskøytene. Mange av støvlene kommer også med et ventilasjonssystem, noe som er svært praktisk når man driver med sport. Skøyterammen er vanligvis laget fra aluminium og hjulene er ganske små med en hardhet rundt 84A - littegrann lavere hvis hjulene er formålslaget til innendørs bruk. For å få mer informasjon om hockeyhjul, ta en titt i guiden vår: Kjøp av hjul til rulleskøyter.

Hva slags utstyr trenger jeg til Rullehockey?

Til rullhockey trenger man først og fremst rulleskøyter og kølle. Hvor mye sikkerhetsutstyr du trenger, avhenger av den spesifikke type rullehockey du spiller. Vi har et bredt utvalg av utstyr for Street Hockey. Du finner alt fra køller og inline-rulleskøyter til kulelager, hjul og olje. Ta en titt på guiden vår: Kjøp av hockeyutstyr - for mer informasjon om utstyr.

I tillegg til disse produktene har vi også keeperutstyr for rullhockey. Kontakt oss direkte hvis du er interessert å kjøpe keeperutstyr, da dette ikke er tilgjengelig på nettstedet.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser