MENY
×

Rullehockey

Her kan du finne inliners og utstyr for rullehockey. Enten du er nybegynner eller spiller rollerhockey på et høyt nivå, har vi massevis av utstyr som passer deg og dine behov.

Hva kjennetegner hockey rulleskøyter?

Hockey rulleskøyter minner på mange måter om ishockeyskøyter. Rulleskøyter i denne kategorien er alle inliners. Dette betyr at du bruker samme teknikk som du ville bruke hvis du skulle spille ishockey. Støvlene er sterke og holdbare samtidig som de har en god passform. På grunn av at støvlene skal snøres, tilpasses de føttene og gjør passformen enda bedre. Mange av støvlene har god ventilasjon, noe som er nyttig når det brukes til sport. Rammen er vanligvis laget av aluminium og hjulene er relativt små med en hardhet på ca. 84A - noe lavere for innendørs bruk. For å vite mer om Hockey hjul, kan du sevores Guide: Kjøp hjul til rulleskøyter.

Hva slags utstyr bør jeg bruke for roller hockey?

Roller hockey spilles på en tørr overflate, og man bruker derfor rulleskøyter i stedet for ishockeyskøyter. Den vanligste typen rullehockey foregår på inline skøyter, med to lag med fire spillere og en keeper på hvert lag. For å spille rullehockey, bruker man først og fremst inliners og en kølle. Om du skal bruke en puck eller en ball, og hvor mye sikkerhetsutstyr du trenger, avhenger av hvilken type rullehockey du spiller. Vi har et bredt utvalg av utstyr. Du kan finne alt fra hockeykøller og skøyter, til kulelagre, hjul og olje. Sjekk evt. våres guide: Kjøp av hockey utstyr for å få mer informasjon om utstyr.

Vi har også keeperutstyr (målmann) for rollerhockey. Kontakt oss direkte eller besøk vår butikk hvis du er interessert i keeper utstyr, da dette ikke er tilgjengelig på hjemmesiden.