×
Meny

Rullehockey - Hockey Rulleskøyter

Godt å vite

Stort og flott utvalg til forskjellige nivåer

Under denne kategorien finner hockey rulleskøyter og annet utstyr for rullehockey. Enten du er nybegynner eller spiller rullehockey på et høyt nivå, så har vi massevis av utstyr som passer deg og dine behov.

Rullehockey minner veldig om sin kalde storebror, Ishockey. Men rullehockey spilles med helt andre skøytetyper, i tillegg til under mer varme forhold og på et tørt underlag. Derfor bruker man rulleskøyter til rullehockey, Den mest vanlige formen for spill i rullehockey går for seg på rulleskøyter med 2 lag som har 4 spillere + 1 målmann.

Hva kjennetegner hockey rulleskøyter?

Hockey rulleskøyter minner på mange måter om ishockeyskøyter. Rulleskøytene under denne kategorien er alle inlineskøyter. Dette betyr at du bruker den samme teknikken som blir brukt i ishockey. Støvlene er veldig sterke og holdbare, i tillegg har de også en utmerket passform. På grunn av at støvlene skal knytes, så tilpasses de føttene og dette gjør at passformen blir enda bedre. Mange av støvlene har også en god ventilasjon, noe som er nyttig å ha når det gjelder sportsbruk. Rammen er vanligvis laget i aluminium og hjulene er relativt små med en hjulhardhet som måles til ca. 84A i durometer - for innendørsbruk så ligger dette littegrann lavere. For å vite mer om hjulene i rullehockey, ta da en titt på vår Guide: Kjøp hjul til rulleskøyter.

Rullehockey: Hva slags utstyr trenger jeg?

For å spille rullehockey, bruker man først og fremst inlineskøyter og en kølle. Om du skal bruke puck eller ball og hvor mye sikkerhetsutstyr du trenger - alt dette avhenger av hvilken type rullehockey du spiller. Vi har et bredt utvalg av utstyr. Du kan finne alt fra inlineskøyter, hockeykøller, hjul, kulelager og olje etc. her hos oss. Ta en titt på vår Guide: Kjøp av hockey utstyr for å få mer informasjon om utstyr.

Vi har også keeperutstyr (målmann) til rullehockey. Kontakt oss direkte eller besøk vår butikk hvis du er interessert i keeperutstyr, fordi dette ikke er tilgjengelig her på hjemmesiden.

SkatePro