Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Skimboard tillbehør

  Filter
Merker

Godt å vite

Få bedre feste og utfør triksene dine enkelt

Skimboarding uten skimboard voks er en av de beste måtene å få deg til å se ut som en idiot, og det vil være umulig for deg å lære og utføre alle de kule triksene du drømmer om. Ikke engang en pro kan lande en pop-shuvit hvis foten flyr ut under dem mens de prøver å se kule ut.

Når det gjelder skimboarding, vil du virkelig ikke ha et glatt eller ustabilt stående område. Voks er et must, og hvis du vil ha enda mer grep, vil du kanskje også montere en slags skimboard-skum pad. Spesielt hvis du planlegger å surfe noen bølger, er dette en veldig solid investering.

Hvilken type skimboard traction skum pads bør jeg få?

Traction pads er generelt ganske like hverandre, det er oppsettene som er forskjellig. Noen pads har et mindre område enn andre, og noen er bare laget av forskjellige mindre patcher, så du har mulighet til å tilpasse oppsettet slik som du vil. Mønsteret kan også variere, men dette handler hovedsakelig om personlig mening, siden alle våre skimboard traction pads gjør jobben veldig bra.

Skal jeg fortsatt bruke skimboard voks hvis jeg bruker traction pads?

Ja, dette ville være en veldig god idé. Traction pads er ikke en erstatning for skimboard voks, det er et supplement for maksimalt grep. Noen ganger når du er all-in på en bølge, kan foten din skli av puten og over på brettet. Med et ikke-vokset brett vil foten bare skli rett og du vil falle av. Dette vil ikke være tilfelle med et vokset brett.

Hva med en Skimboard bag?

Selv om et skimboard er lettere å transportere enn et fullstendige surfbrett, er det ganske praktisk å bruke en skimboard bag når du transporterer deg selv rundt fra A til B. I denne kategorien finner du også vårt brede utvalg av forskjellige skimboard bags.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser