×
Meny

Skateboard Deck Rails

Hva bruker man skateboard deck rails til?

Skateboard deck rails - skateboard rails - er plastikskinner, som monteres på undersiden av skateboards. Skate deck rails brukes til at forberede dine slides, da plastikk er glattere og lettere at glide på ende selve decket. Bruken av deck rails gjør, at det blir lettere at udføre en rekke tricks, og samtidig er det mulig at glide på overflader, som man ellers ikke kan glide på. Hvis du gjerne vil forberede dine boardslides og lipslides, er det derfor oplagt at montere et par skinner under ditt board.

Som finnes også andre fordel ved deck rails. De beskytter ditt board, de gode når du gjør grabs og printet på ditt board kommer til at holde i lengre tid.

Sådan monteres deck rails

Det er ikke så vanskelig at montere deck rails på ditt board. Du må ikke bruke annet ende en skrutrekker eller en boremaskine. Først må du beslutte deg for, hvor skinnerne må sidde på ditt board. I siste ende er det helt opp til deg selv, men det anbefales, at du placerer dem omkring 1-1,5 tommer fra deckets kant.

For at installere skinnerne må du først plasere dem, så de ligger parallelt med hinanden og kanten av dekket. Derefter skruer du forsigtigt de skruer i, som fulgte med skinnerne. Sørg for at skruerne ikke stikker ut, når du er færdig. Det er lettest at montere deck rails med en boremaskine, men det kan lett gjøres med en vanlig skrutrekker.

For at vedlikeholde dine deck rails må du huske at stramme skruerne fra tid til annen. Ikke kun fordi skruerne løstner sig over tid, men også fordi plastikken blir slidt.

Et annet tip til at gjøre flere overflader tilgængelige for dine tricks er bruken av voks, så ta et kig på vores utvalg av Skate Wax og Grind Wax.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser