×
Meny

Tilbehør til speedskates

Godt å vite

Finn de beste delene til dine speedskates

Speedskating på inlineskøyter er en sport der rytterne ofte bruker ganske mye penger og tid på å perfeksjonere alt av sitt utstyr, noe som også har en god gyldig grunn. Fordi den aller minste form for oppgradering eller vedlikehold er nok til å kunne optimalisere farten på dine speedskates betraktelig. Du vil garantert legge merke til forskjellen fra før -og etter oppgraderingen/vedlikeholdet.

Under denne kategorien så finner du vårt flotte utvalg av tilbehør til speedskates. Mangler du reservedeler eller tilbehør til dine speedskates, da har du nå kommet til rett plass. Her finner du f.eks. reservedeler som blant annet hjulbolter og spacere.

Hvis du heller leter etter vedlikeholdsutstyr til dine speedskates som f.eks. olje og verktøy - klikk da inn på denne kategorien: Vedlikehold av speedskates.

Du bør vurdere en bremse

Hvis speedskating er nytt for deg, da anbefaler vi sterkt at du montere en bremse på skøytene dine - hvis de ikke allerede har en forhåndsmontert bremsekloss. Uansett så har vi her et par forskjellige bremsesystemer. Hvis hjulene dine er mellom 84 mm og 110 mm, da bør du skaffe deg Road Hog sitt bremsesystem. Hvis du bruker de aller største hjulene som er tilgjengelige på hele 125 mm, da bør du skaffe deg Powerslide sitt bremsesystem.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser