×
Meny

Barn - Beskyttelse

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Beskyttelse til barn - sikkerhet på isen

Hvis ditt barn må have maksimal morsom på isen, er det viktig med det rette beskyttelsesudstyr. Sammen med en hjelm til isskøjteløb, er det også viktig, at bruke beskyttere, som er designet til at beskytte de områder, hvor folk oftest slår sig, når de står på skøyter - nemmelig kne, albuer og håndledd. Disse absorberer slag, når du faller, og derved forebygger de skader og blå merker.

Beskyttelsesudstyr til barn på skøyter fås ofte i 3-pakning, så man kun behøver at kjøpe ét sett for at få alle nødvendige beskyttere - og så har de tilmed et matchende design. De beskyttere, du finner her, egner sig til skøjteløb for morsom, men også til seriøst kunstskøjteløb. Skøjtebeskyttere fungerer på samme måte som rulleskøjtebeskyttere, så hvis ditt barn allerede har sådan et sett, behøver du ikke at kjøpe et separat sett til skøjtebanen.

Hva må et barn have på, når det står på skøyter?

Utover at det er viktig, at barnet har korrekt beskyttelse på, når det står på skøyter, er det også viktig at have den rette bekledning på. Det er en god ide at investere i et varmt mid-layer, som isolerer og hjelper med at holde varmen. Det er naturligvis også viktig med en tykk jakke og hansker, hvis man står på skøyter utendørs i den kolde sesong.

Hvis du gjerne vil forkæle ditt barn med et par nye skøyter, kan du gå på opdagelse i vores utvalg av barneskøyter.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser