×
Meny

Vinterjakker

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Type
Aktivitet
Kjønn
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Hvilken type jakke trenger jeg?

Forskjellige type alpinjakker kommer med sine egne design og funksjoner. Du kan finne de 3 hovedkategoriene nedenfor og hva du kan forvente av dem.

Hard SHELL jakker

Hard shell jakker er det mest populære valget blant ski- og snowboardkjørere. De er svært vanntette, vindtette og lette fordi jakken kun har et enkelt lag. Siden det ikke er isolasjon i disse jakkene, kan et mellomlag brukes under for å tilføre den nødvendige varmen. De kan også brukes som regnjakker til hverdags.

Isolerte jakker

Isolerte jakker ligner på hard shell jakkene, men med et isolasjonslag på innsiden. Dette er flott for kaldere temperaturer eller folk som blir fortere kald enn andre. Disse jakkene er mindre pustende og kan bli veldig varme, spesielt under mildere forhold.

Soft shell jakker

Soft shell jakker er de mest pustende av disse 3 kategoriene. De er lagd av mykt og elastisk stoff som lar fuktighet og luft passere gjennom laget. De gir en liten mengde vind- og vannmotstand og vil generelt kreve ekstra lag ved kalde forhold. De kan også brukes som mellomlag med en hard shell jakke over.

Ta en titt på Mid Layer for å se flere alternativer slik at du kan velge de riktige lag til din neste skitur.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser