×
Meny

Ski jakke

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Kjønn
Type
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Den riktige ski jakken

Det er viktig å velge riktig ski jakke selv om du er nybegynner eller trener på et høyt nivå. Det bidrar til å forberede din ytelse og sikre at du har en god og vellykket dag på fjellet.

Varm og tørr med en vinterjakke

Alle vinterjakker i denne kategorien er designet for å holde deg varm og tørr. De fleste av dem er laget i vind brytende materiale foran og pustende materiale på baksiden. Denne konstruksjonen sikrer at fronten beskytter deg mot kald vind, mens baksiden ventilerer ut ekstra varme og transporterer svette bort fra det indre laget.

Slik velger du den riktige jakken

Så hvilken jakke skal du velge når du går ut på pisten eller i naturen på langrenn? Det kan virke som en vanskelig oppgave, men det er egentlig ikke - du skal kun tenke over disse to ting:

  1. Hva er mitt aktivitets nivå?
  2. Hvordan er været/temperaturen?

Hvis du liker å presse deg selv til grensen og kjøre utfor og race på ski eller langrenn, trenger du bare en tynn jakke og et tynt mellomlag. På den måten trenger du ikke å stoppe for å ta ett lag av når du blir for varmt eller ta på et lag mer når du fryser.

Hvis du er en fritids skier, er den beste måten å holde deg varm på å velge et litt tykkere mellomlag. Du bør velge en lett jakke, for eksempel en softshell som du kan ha i ryggsekken når du fryser eller tar pauser.

Forbli varm, tørr og komfortabel hele dagen.

En ski jakke skal holde deg varm og komfortabel mens du er på pisten. Å holde seg varm og tørr er en viktig ingrediens i oppskriften for en vellykket dag ute på fjellet.

En vinterjakke skal ikke bare holde deg varm og skjerme for vinden, men også la deg puste og la svette og fuktighet fordampe fra kroppen. Mange av vinterjakkene du finner i denne kategorien er designet med windbreaker materiale foran og har elastisk og pustende materiale på baksiden som gjør at kroppen kan puste. Dette betyr at du kan holde en behagelig kroppstemperatur hele dagen - uansett hva.

SkatePro