×
Meny

Penny Board og Cruiser Board Kulelager

  Filter
Merker
Kulelager presisjon
Lager type

Godt å vite

Penny board og cruiser board kulelager

kulelagrene har en viktig rolle i å gi deg en jevn og behagelig tur når du er ute på cruiserbordet eller Penny Board. Hvert hjul inneholder to lagre. Hvis du tar en nærmere titt på siden av dine penny board-lagre eller cruiserboard kulelagerene, så vil du se en liten ABEC og deretter et nummer. Dette er en internasjonal måle skala av presisjonen av lagrene. Abec1 til Abec9. Hvor høyere nummeret er jo høyere er presisjonen.

Ikke noe vits i å tømmesparegrisen

I motsetning til downhill og freeride trenger du ikke å bruke mye penger på penny board-kulelagrene eller cruiserboard kulelagrene. Selvfølgelig er lagrene viktige, men hvis du ikke prøver å kjøre sinsykt fort,burde du heler bruke pengene dine på å oppgradere dine hjul eller trucks.

Dette er ikke det samme som penny board lagrene eller cruiser skateboard lagrene bør ikke alltid være i førsteklasses tilstand. Hold lagrene vekk fra møkk, vann og grus.

Forleng levetiden på dine kulelager

Med tiden vil dine penny board-lagrene og cruise skateboard lagrene bli skitten. I stedet for å erstatte dem, prøv å rengjøre dem. Du kan bruke Bones Bearing Cleaner til en enkel og enkel måte å rengjøre penny board-lagrene og cruise skateboard-lagrene uten å få hendene skitne.

Hvis du ikke er redd for å få litt fett på hendene, og du er klar til å investere litt tid, kan du også rense kulelagrene dine på en gammeldags måte. Ta en titt på vår guide for å vedlikeholde kulelagrene dine her.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser