×
Meny

Sparkesykkel Clamps

  Filter
Farger
Merker
Clamp indre diameter
Clamp-størrelse
Kompressjon system inkludert
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Clamps til triksesparkesykler - Holder ditt setup sammen

Under denne kategorien vil du kunne finne et stort og flott utvalg av fargerike clamps til sparkesykler. De kommer i mange forskjellige former og designs, så her er det altså noe for enhver smak. Du vil garantert finne en clamp som passer til din egen stil.

En clamp brukes til å koble forgaffelen sammen med baren på sparkesykkelen. Det er også en nødvendig komponent som siste finish på triksesparkesykkelens setup. Når clampen er stram, sørger det for at forgaffelen og baren ikke beveger seg mens du kjører med selve sparkesykkelen.

Dette er viktig når du skal trikse på en trygg og lett måte. Clamps til triksesparkesykler sørger også for at hjulet følger samme retning som baren når du svinger med den - slik at du alltid kjører i ønsket retning. Hvis du begynner å oppleve problemer med sparkesykkelens respons, ligger problemet som oftest i clampen. Som regel vil det være nok å bare stramme boltene, men det kan fort også vise seg å være nødvendig med ny clamp.

Sparkesykkel Clamp - hvilken type velger man?

Clamps til triksesparkesykler er tilgjengelige i to forskjellige størrelser:

  • Standard clamps - har en ytre diameter på 32 mm og passer til standard barer.
  • Oversized clamps - har en ytre diameter på 35 mm og passer til oversized barer.

Noen clamps har et innebygget SCS-system og fungerer både som et compression-system og som clamp i samme slengen. Disse fås også i 2 størrelser.

Husk at noen clamps til sparkesykler passer sammen med både Standard -og Oversized barer pga. av en såkalt innvendig shim.

Sjekk ut vårt utvalg av clamps til sparkesykler og finn din favoritt, vi har mange forskjellige på vårt lager.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser