×
Meny

Barn - Beskyttelse

  Filter
Farger
Merker
Størrelse

Velg de rette BMX-beskyttere til barn

BMX er en enormt morsom sport for barn, men det er avgjørende, at de har det rette beskyttelsesudstyr. Uansett om de kjører deres første tur på en løpesykkel eller kjører freestyle BMX på gaderne, er BMX beskyttelse til børnenes kne og albuer avgjørende, hvis de skulle styrte. Skatebeskyttere yder samme beskyttelse som BMX beskyttere, og derfor er som ofte et stort overlap imellom de to kategorier.

Børnehjelme til BMX bør have førsteprioritet. Kne- og albuebeskyttere til barn er det neste viktige utstyr, da kne og albuer er noen av de kropsdele, som oftest blir skadet. Beskyttere med hårde yderskaller gir den beste beskyttelse, og justerbare velcrostropper betyr, at de vil passe naturligt til mange forskjellige størrelser. Kompressionsshorts anbefales også til unge riders. De kan brukes under buksene, og de er utstyret med polstring omkring hofter, lår og haleben.

Et annet viktig stykke beskyttelsesudstyr til børnene er BMX-hansker. Hansker til BMX-kjøring hjelper børnene med at få et sikkert grep om håndtagene, og de gir riktig god beskyttelse, hvis de faller med hænderne først på en ru overflate.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser