Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Kulelager

  Filter
Merker
Kulelager presisjon
Lager type
Kulelager størrelse

Godt å vite

Pro Sparkesykkel Kulelager - Hva skal du se etter?


Et slitt sett med kulelager kan ta enhver glede ut av enhver tur. Den knuste lyden, kombinert med en stor mengde forsvunnet kraft på grunn av motstand fra kulelagrene, er ikke en ting som noen ønsker.

Når du kjøper nye kulelagre for sparkesykler, er det få ting som bør tas i betraktning.

Forseglet eller åpent kulelager:
Hvis du kjører med dine kulelager utenfor, bør du ha forseglede kulelagre. Forseglede kulelagre har bedre støv- og møkk motstand og krever minimum vedlikehold. For lukkede kulelagre anbefaler vi at du bruker smørefett som smøremiddel.

Åpen kulelagre, derimot, er et anstendig valg for innendørs park ryttere. Åpnede lagre roterer raskere, noe som betyr at du ikke trenger å presse så mange ganger med foten. De trenger litt mer vedlikehold, men de er enkle å rengjøre. For åpne lagre anbefaler vi at du bruker olje som smøremiddel.

Materialer:
Kulelagre for sparkesykler kommer i forskjellige materialer. Materialet er avgjørende for dets holdbarhet og kvalitet. Billige kulelagre er laget av gjenværende metall eller herdet karbonstål. SkatePro anbefaler ikke å bruke disse materialene fordi de ikke varer lenge før en erstatning er nødvendig.

Gode kule​​lagre er laget av krom-, titan- eller sveitsisk stål, mens hastighetskulelagrene er laget av rustfritt keramikk som har den høyeste holdbarheten i forhold til alle de forskjellige kulelagrene.

ABEC:
Annular Bearing Engineering Committee (ABEC) er en skala som forteller hvor godt kulelagrene konverterer energi til fart. Hvor høyere er ABEC nummer, høyere kvalitet, effektivitet, og mulighet for hastighet kulelagrene tilbyr.

Uansett hvilken type kulelagre du kjører, bør du alltid holde deg borte fra sand og vann for å gjøre at kulelagrene dine varer lengre.

Ønsker du å lære mer om kulelagre? For en detaljert gjennomgang av kulelagrene og deres funksjon, besøk denne siden her.

Hvis du fortsatt ikke er sikker på hvilke kulelagre du bør få, kan du ringe oss.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser