Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Hansker BMX

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Hva er BMX-hansker?

At have et par gode BMX-hansker spiller en viktig rolle - uansett om du kjører freestyle, race eller dirt jump på BMX. Hanskene er tynde og fleksible, så du har full fingerfærdighed, og så er de gjort av slitesterke stoffer som fx syntetisk lær og polyester for at beskytte dine hender mot skader i tilfelle av, at du styrter. De beste BMX-hansker gir et effektivt grip på fingrene og på håndfladerne. Dette gir god kontroll over bremsene og styret, så freestylere kan gjøre masser av barspins.

BMX-cykelhandsker må også gjerne have ventilasjonshuller, så du unngår at få svedige hender. Forsterkninger ved tommelfingrene er også en fordel i forhold til handskernes holdbarhet.

Den rette størrelse BMX hansker til barn og voksne

Et par tætsiddende BMX-hansker gir komfort og kontroll, når du cykler. Er de for store eller for små, risikerer du at miste den fingerfærdighed, som må til for at have et godt grep i forbindelse med tricks og opbremsninger. Hanskene fås i størrelser, som passer til unge, og ellers i størrelsene XS til XL. Som er som regel en størrelsesguide til det enkelte produkt, som kan hjelpe deg med at finne frem til den korrekte størrelse. Et nytt par hansker må sidde stramt, men ikke for stramt, når du tager dem på. Over tid vil de udvide sig litt, og noen modeller kommer med velcrolukning for at gi en ennå bedre passform.


Når man styrter, går det også ofte ut over knærne. De må også være godt beskyttede, så tjek vores utvalg av BMX knebeskytter ut.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser