Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Sparkesykkel Voksen & Sparkesykkel m/ Store Hjul

  Filter
Merker
Total høyde
Hjuldiameter

Godt å vite

Sparkesykkel m/ Store Hjul til voksne og tenåringer

Det finnes flere forskjellige produsenter av sparkesykler m/ store hjul for voksne der ute på markedet - og her på denne siden hos SkatePro, har vi samlet noen av de aller beste modellene. Selvsagt vil også tenåringer og eldre barn kunne bruke de fleste av disse sparkesyklene.

Sparkesykkel Voksen - spesialdesignet

Sparkesykler for voksne kommer spesialdesignet for å sikre bedre komfort. Bortsett fra å ha store hjul, er sparkesyklene kjent for at selve styret kan justeres høyere enn på vanlige sparkesykler - i tillegg er deres deck både lengre og bredere. Under spesifikasjoner på produktsiden til hver av sparkesyklene, vil du kunne se den anbefalte brukervekten.

Voksen Sparkesykkel - fordelene med Store Hjul

Voksne bruker vanligvis en sparkesykkel til transport. Og for transportering er store hjul det beste ettersom disse er mer stabile og mindre følsomme ovenfor ujevnt underlag. Sparkesykler med store hjul er også vanligvis raskere, noe som vil koste deg mindre krefter mht. å komme opp i fart og vedlikeholde den. For voksne, anbefaler vi at man skaffer seg en sparkesykkel som i alle fall har en hjuldiameter på 150 mm.

Foldbare modeller av sparkesykler for voksne

Det kan vise seg å være svært praktisk å ha en sparkesykkel med store hjul, f.eks. når du skal reise med tog, trikk, eller buss på vei til jobb. Sparkesykkelen foldes og legges sammen på kun et par sekunder. I tillegg vil sparkesykkelens bar passe perfekt som et håndtak for når du skal bære den rundt omkring. Men hvis du ønsker en sparkesykkel som alltid er klar for action, vil det nok være best at du skaffer deg en modell som har en sykkelstøtte.

Sammenleggbare modeller føles nok en smule "fjærende" og mindre solide enn de faste one-piece modellene dere ute. Men at du opplever dette, er ikke noe problem i det hele tatt - så lenger du overholder produsentens oppgitte maksvekt.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser