×
MENY

Sparkesykler med store hjul

  Filter
Merker
Total høyde
Hjuldiameter
Deck lengde
Deck design
Maks brukervekt

Godt å vite

Det finnes en rekke forskjellige produsenter av sparkesykkel med store hjul som er designet til voksne. Vi har samlet noen av de beste modeller på denne side. Mange av modellene kan naturligvis også brukes av unge og større barn.

Sparkesykkel for voksne

En sparkesykkel for voksne skal designes annerledes hvis de skal være behagelige å bruke for voksne. Utover å ha store hjul, er sparkesyklene kjent for at styret typisk kan justeres høyere enn vanlige sparkesykler og at decket man står på er bredere og lengre. Du kan se den anbefalte brukervekt under spesifikasjoner for den enkelte sparkesykkel.

Fordele ved sparkesykkel med store hjul

Voksne bruker typisk sparkesykkel til transport, og her er det veldig praktisk å velge en sparkesykkel med store hjul, fordi de er mer retnings stabile og mindre følsomme over for ujevnheter på veien. Dessuten ruller store hjul typisk fortere, som betyr at du skal bruke mindre energi for at få fremdrift. Til voksne vil vi derfor alltid anbefale en sparkesykkel hvor hjulene har en diameter på minst 150 mm.

Foldbare modeller

Det kan være praktisk at et sparkesykkel med store hjul kan legges sammen, hvis du f.eks. skal ha sparkesykkelen med på toget, skolen eller jobben. Det tar få sekunder å frigjøre utløsningsmekanismen, og når sparkesykkelen er lagt sammen virker "baren" som et praktisk håndtak til at bære sparkesykkelen. Men hvis sparkesykkelen alltid bare skal stå fremme og klar til bruk, er det nok mer interessant for deg å velge en modell med støtte.

Sammenleggbare modeller føles nok en smule fjærende og mindre solide enn de faste one-piece modeller. Men det er ikke noe problem, hvis du bare overholder max vekten angitt av produsenten.