×
Meny

Bremseklosser til Retro rulleskøyter

Bytt tå stopperen før de er slitt ut

I denne kategorien finner du vårt utvalg av rulleskøytebremseklosser og tå stoppere. De fleste quad skøyter leveres med forhåndsmonterte rulleskøyte bremser.

Bremsene er en viktig del av et par rulleskøyter, og det er en av delene som vil bli slitt ut på et tidspunkt. Men ikke bekymre deg. Rulleskøytebremsene eller tå stopperne, som de også kalles, er veldig enkle å bytte ut. Du trenger bare et par verktøy og et par øyeblikk av tiden din. Det er ingen grunn til å bringe skøytene til skatebutikken siden det er enkelt og greit å erstatte dem.

Et godt råd er at du ikke bør vente til tå stopperen er helt slitt ned før du erstatter dem. Hvis du venter til siste øyeblikk, kan det være vanskelig å få rulleskøytebremsene fra monteringen. Hvis dette allerede har skjedd, bør du gi vår kundeservice et anrop, siden de kan ha noen gode råd om hvordan du får dem løs.

Vi har også bakbremser

De fleste tåstoppene i vårt sortiment er universelle og passer nesten hver fjerde skøyter i markedet. Du finner også noen bakre bremser for quad skøyter. Dette er en sikkerhetsforanstaltning som er veldig verdsatt for de som skater mye ut i trafikken.

I motsetning til rulleskøyter og inlineskøyter bør alle quad skøyter ha forhåndsmonterte tåstoppere. I denne kategorien finner du bare tå stopp og rulleskøyter bremseklosser. Hvis du er ute etter bremser for rulleskøyter eller inlineskøyter, bør du sjekke ut denne kategorien.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser