×
Meny

Vedlikehold - Speed

  Filter
Farger
Merker

Godt å vite

Hold dine speedskates i topform

Inline speedskating handler ofte om små marginale forskelle. Derfor er det enormt viktig, at du gjør alt, hva som står i din magt, for at få det lite, men avgjørende forspring. En ting du alltid bør gjøre, er at holde dine speedskates ved lige. Selvom det ikke nødvendigvis er morsomt, bør man gjøre det uansett, om man dyrker speedskating på konkurrenceplan eller bare for morsom.

Her finner du forskjellige produkter til vedlikehold av speedskates. Som er fx kuglelejerens og smøremidler. Rensemidlerne gjør, at du lett kan rense dine kulelager, og bagefter er det godt at have et smøremiddel ved hånden, så de kan rotere så smidigt som mulig.

Verktøy til speedskates så du alltid kan stramme opp

Det er helt essentielt, at du har noe godt verktøy til dine speedskates. Hvis en skrue løstner sig, eller hvis du gjerne vil tjekke, om alt er i orden innen et stort løp, så er et speedskate tool nøyaktig det, du må bruke. Når du ved at alt er strammet ordentligt, kan du være helt tryg. Skatetools er helt opp til fem forskjellige funksjoner alt efter modellen. Kuglelejeudtrækker, unbrakonøgle og skrutrekker er noen av de mest vanlige funksjoner på skatetools.

Uansett hvor omhyggelig du er med at vedlikeholde dine speedskates, vil som komme et tidspunkt, hvor du må have fat i noen reservedeler. Tjek vores utvalg av reservedeler til speedskates, hvis du står og mangler noen komponenter til en opgradering av dine speedskates.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser