Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Deck Spacere til Triksesparkesykler

  Filter
Merker

Godt å vite

Deck spacere holder hjulet der det skal

Deck spacere til triksesparkesykler sørger for at det er en avstand mellom decket og hjulene, slik at hjulet dermed forblir sentrert. I tillegg sørger dem også for at akslen og hjulenheten er stiv og solid. Noen deck spacere er også designet til å holde bremsen på plass.

Deck spacere kan være spesifikke fra merke til merke og fra modell til modell. Derfor er det viktig at du sjekker opp om de passer føst, før du da eventuelt kjøper nye deck spacere til triksesparkesykkelen din. Du kan finne informasjon om størrelse og kompatibilitet i produktbeskrivelsen - og spesifikasjoner finner du under hvert enkelt produkt her på vår hjemmesiden.

Deck spacere monteres gjennom hjulaskselen og skal plasseres på begge sider av hjulet. Standardstørrelsen til én hjulaksel for triksesparkesykkelen er på 8 mm, men lengden kan fortsatt variere veldig. Derfor må alltid huske på å sjekke dette i produktbeskrivelsen før du kjøper noe.

Legg også merke til at de fleste spacere selges separat. Du må derfor kjøpe 2 stykker for få et komplett sett.

Hvis du fortsatt føler deg usikker på dette med deck spacere og hvilke typer du bør velge til ditt setup? Da er velkommen til å kontakte oss her i SkatePro, så skal vi få hjulpet deg. Våre eksperter er alltid klare for å guide deg gjennom prosessen i å erstatte -eller oppgradere deck spacere.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser