×
Meny

BMX Pedaler

  Filter
Farger
Merker
Pedal aksel diameter
Pedaler
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Hva er BMX Pedaler?

BMX Pedaler er en viktig del av ditt BMX-setup. Når du jakter etter riktige pedaler for Freestyle BMX, er det en rekke ting du bør vurdere, inkludert pedalmateriale, størrelse og tagger.

En av de første tingene man må bestemme er hvilket materiale du vil at pedalene på din BMX skal bestå av. Freestyle BMX Pedaler er tilgjengelige i en rekke ulike materialer, men vanligvis er det enten plast eller metall vi snakker om. Plastpedaler er både mer lettvektet og meg rimelige - og kommer i en rekke fargerike designs. Så her her du mye å velge mellom for å skreddersy ditt setup. Metallpedaler kommer med utmerket grep og er mer slitesterke - men tyngre. Så langt bedre holdbarhet, dog plastpedaler er enklere å bytte ut.

BMX Pedalstørrelser

BMX-pedaler kommer vanligvis i to størrelser, 9/16 tommer, som finnes på de fleste moderne BMX-syklene der ute. Og ½ tommer, noe som er mer vanlig på eldre BMX-modeller og barnesykler. Størrelsen på pedalen din vil bli bestemt av hva slags kranksett du har. Størrelsen 9/16 tommer er egnet for en 3-delt krank, mens ½ tommer er laget for 1-delte kranker.

BMX Pedaler - hvilke pedaler er best?

De beste BMX-pedalene er de som gir deg et godt grep og optimaliserer ytelsen din. Det er viktig å sørge for at pedalene har grep for å unngå at føttene sklir av slik at du skader skinnbeinet. Nedslitte pedaler gir deg mindre grep og har ikke de viktige fordelene.

En annen viktig ting for pedalenes grep er taggene, som forbedrer grepet pedalene gir. Mange moderne pedaler lar deg også bytte ut dine nedslitte tagger - og dermed forlenge levetiden på pedalene. Det er mulighet for å skaffe lengre/større tagger - men husk også på at disse vil resultere i mer skade på både sko og skinnbeinet i tilfelle foten skulle skli av.

Er Race BMX mer din greie? Ta en titt på vårt utvalg av Race BMX Pedaler.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser