×
Meny

BMX Pedaler

  Filter
Farger
Merker
Pedal aksel diameter

Velg de rette pedalene til BMX-sykkelen din

BMX pedaler er en viktig del av BMX-sykkelen. De brukes både til å holde balansen og for å gi akselerasjon. Freestyle BMX pedaler er formålsbygd til å kunne motstå harde slag og mye juling. De kommer i stål, aluminium eller plast. Freestyle BMX-sykler har vanligvis stål -eller plastpedaler. Aluminiumspedaler blir som oftest heller brukt på Race BMX-sykler.

Fordelen med stålpedaler er at de har en veldig god holdbarhet. Den eneste ulempen med disse pedalene er den ganske tunge vekten, Plastpedaler er veldig mye lettere i vekten enn stålpedalene, men de blir de fort slitte eller ødelagte. Da er det godt at plastpedaler er billig og enkelt å erstatte.

Akkurat som de fleste andre delene du får til Race BMX-sykler, så er pedalene ofte laget i aluminium. Aluminiumspedaler er lette og slitesterke, men ikke like slitesterke som stålpedalene. Mange terrengsykler har klikkpedaler, disse er også utbredt blant Race BMX-sykler. Klikkpedaler sørger for at føttene dine holder seg på pedalene når du kjører Race. Hvis du skulle falle av sykkelen, da løsner skoene fra pedalene. Klikkpedaler brukes bare til Race, ikke til Freestyle.

Slitte BMX pedaler har mindre grep og dette er et stort problem for deg om du er en Freestyle BMX rytter, på grunn av at føttene dine vil da falle av pedalene når du holder på med å trikse. Et godt grep er noe du virkelig har bruk for slik at du ikke sklir av pedalene og skader skinnbeinet eller sykkelen din.

Noen pedaler har stålbolter for å gi en bedre trekkraft. Stålbolter er veldig praktisk på grunn av at du kan bytte ut boltene, i tillegg til hvor mange bolter (hvor godt grep) du ønsker.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser