×
MENY

Griptape til sparkesykkel

  Filter
Farger
Merker
Bredde
Lengde
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Godt å vite

Griptape til sparkesykler

Under denne kategorien så vil du finne vårt brede og flotte utvalg av griptape til sparkesykler. Griptape gir deg også en god mulighet til å gjøre sparkesykkelen din mer personlig med et flott design, i tillegg til farger som passer din egen stil.

Hvorfor må du bruke griptape på sparkesykkelen?

Griptape sørger for et godt grep oppå sparkesykkelen slik at du ikke sklir av decket. Hvis man også driver på med f.eks. triksing, så er det ikke alltid helt enkelt å lande perfekt med beina plantet midt oppå decket, Det er her griptapen spiller en stor rolle og vil gi deg kontroll og grep selv ved vanskelige landinger og triks. Griptapen gjør dette mulig ved å lage en friksjon mellom føttene dine og decket på sparkesykkelen.

Når bør man erstatte griptapen?

Over tid så vil til slutt griptapen oppleve slitasje og bli mindre grovkornet. Da bør du skifte den ut. Du kan velge å enten kjøpe griptapen skåret ut på forhånd, slik at du umiddelbart kan bruke den på decket. Hvis du selv foretrekker å skjære ut griptapen, da har vi både ark og ruller som du kan kjøpe.

Vær veldig forsiktig når du påmonterer griptapen for å unngå luftbobler mellom griptapen og decket.

Hvis du har flere spørsmål om kjøp av ny griptape til sparkesykkelen din, da kan du se igjennom vår guide : Kjøp av Griptape til sparkesykkelen.