×
Meny

Sparkesykkel Griptape

  Filter
Farger
Merker
Bredde
Lengde
Forrige
Neste
Side 1 av 4

Godt å vite

Sparkesykkel Griptape - gir deg nødvendig kontroll

Griptape påmontert til sparkesykkelen er helt nødvendig for å holde føttene godt på plass oppå decket - noe som er spesielt viktig når man driver med triksesparkesykling. Dette innebærer nemlig riktige landinger og god kontroll over din sparkesykkel.

Under denne kategorien vil du finne vårt enestående utvalg av griptape - her snakker vi gripetape som virkelig gir sparkesykkelens deck et strålende fotfeste. Griptape er også en billig og enkel måte å skreddersy ditt setup på. I vårt utvalg finner du nemlig en rekke ulike farger og designs. Alt fra svart til fargerikt, t.o.m. gjennomsiktig griptape har vi her.

Forhåndskuttet, ark, eller en hel rull - hvilken type Sparkesykkel Griptape skal jeg velge?

Over tid vil sparkesykkelens griptape slites ned og gi mindre grep - når dette skjer, er det på tide å bytte griptape. Griptape kan enten kjøpes forhåndskuttet, slik at det kan festes oppå ditt deck så fort det ankommer i posten. Hvis du foretrekker å kutte det til selv, har vi også ark og rull med griptape du kan få kjøpt her. Kjøp av en hel rull med griptape til din sparkesykkel er en utmerket måte å spare penger på. I tillegg vil dette være praktisk i tilfelle du har noen venner som er i nød og trenger griptape.

Vær veldig forsiktig når du påmonterer griptape, du må nemlig unngå å få luftbobler mellom griptape og deck. Luftbobler gjør ditt griptape mindre slitesterkt, griptapet vil heller ikke sitte så godt oppå decket hvis dette skjer.

Hvis du har flere spørsmål om kjøp av nytt griptape til din sparkesykkel, ta da en titt på vår Kjøp av Sparkesykkel Griptape Guide.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser