Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

BMX-Ramper, Funbox & Grind Rails

Ramper til BMX for "hemmelig" trening hjemme

Når du driver med Freestyle BMX - da er BMX-ramper, grind rails og funboxes noe som er helt nødvendig for at du skal få dine daglige doser av gøyale BMX-opplevelser. Dessverre skjer det så altfor ofte at dine favorittplasser hvor man finner disse nødvendighetene, er stappfulle av andre BMX ryttere. Dermed må du vente i kø så altfor mye - og går stadig glipp av kostbar kvalitetstid med BMX'en din. Kanskje du også har en ganske lang avstand som skal dekkes før du kommer frem til BMX-parken? Er dette scenarier som du kjenner deg igjen i?

Da har vi løsningen på problemet ditt. Hva med å bygg din egen BMX-park i garasjen, bakgården eller hvor som helst i nærheten av der du bor?

Her hos SkatePro har vi diverse BMX-ramper, grind rails og funboxes som lett vil gi deg de gøyale Freestyle BMX -opplevelsene som du søker etter, men bare at nå trenger du ikke lenger å vente i kø eller reise så langt for å komme frem. Fordi med sin egen private BMX-park så er det slutt på slikt. OK, det kan nok bli ganske vanskelig å klare store Superman -triks på en mindre rampe i garasjen for eksempel, men du vil fortsatt få skikkelig god trening her - og ikke minst på våre grind rails og funboxes.

Husk på størrelsen når du kjøper BMX-ramper

Størrelsen er en veldig viktig ting å huske på når du skal kjøpe BMX-ramper. Fordi du må ha en rampe som er stor nok til å gi deg den tiden i luften (airtime) som du trenger for å kunne utføre dine triks. Siden BMX-sykler er ganske mye større enn skateboards for eksempel, så trenger du en litt skarpere rampe som vil kaste deg høyt nok opp i lufta til at du kan klare triks som X-ups og tail whips.

Når det gjelder grind rails til BMX'en din, så er de ganske like alle andre rails - men bare sørg for at du skaffer deg en som er solid og robust nok til å takle all juling som du og din BMX-sykkel har planer om å gi den.

Hvis du ønsker et allsidig hinder for å piffe opp treningen på flatland -triks, da bør du prøve deg på en funbox. Disse kan man montere sammen på null komma niks og deretter plasseres i bakgården eller oppkjørslen. Funboxes lar seg også lett kombineres med rails eller en quarterpipe.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser