×
Meny

Tilbehør for sparkesykler

  Filter
Merker

Godt å vite

Hva slags tilbehør for sparkesykler er det å skaffe?

Å ha riktig tilbehør for sparkesykkelen er en nødvendig del for dere som ønsker å ha et oppgradert setup. Under denne kategorien finner du alt av diverse tilbehør til triksesparkesykkelen - inkludert skateverkøy, barends og sykkelstøtte.

Skateverktøy, også kjent som et scooterverktøy, bør være en av de første tingene en sparkesykkel bør anskaffe seg av tilbehør. Disse T-designede verktøyene er midt i blinken for å holde løse bolter stramme og gode.

Barends er også noe som vil være lurt å oppgradere triksesparkesykkelen med. Det fine med barends er at de vil gi ditt setup en lengre levetid og forhindre at sparkesykkelens bar blir ødelagt. Og man kan også skaffe seg en sykkelstøtte til sparkesykkelen. Disse er veldig praktiske for stødig og god parkering av den.

Kan jeg sette sammen min egen custom scooter?

Mange sparkesykler kommer ferdigmontert, men hvis du føler deg kvalifisert og fristet, er det også mulig å sette sammen sin egen triksesparkesykkel - fra scratch. Men da må du finne alle nødvendige og kompatible komponenter. For de unge lovende rytterne, vil de være lurt og ha en voksen tilstede under monteringen.

Er du egentlig ikke kvalifisert for å lage en egen custom scooter, men har fortsatt lyst på den egen skreddersydde triksesparkesykkel? Ta da en titt på den fantastiske Bygger'n vår. Dette programmet gjør den harde jobben for deg! Og for deg som har fortsatt lyst å gjøre dette selv, ta en titt på vår guide; Slik monterer du en triksesparkesykkel.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser