×
Meny

Scooter Accessories & Miscellaneous

  Filter
Merker

Godt å vite

Triksesparkesykkelen: Mangler du de siste reservedelene?

Holder du på med å samle sammen de siste reservedelene til triksesparkesykkelen din? Da har du kommet til den rette plassen. Under denne kategorien så vil du kunne finne reservedeler, utstyr og annet tilbehør som ikke passer inn i de andre kategoriene.

Her finner du forskjellige typer verktøy og spacere til låse sparkesykkelen din, i tillegg til et basestativ der du kan parkere sparkesykkelen slik at den ikke velter over. Hvis du også ønsker å ut på sparkesykkelen om kvelden, så har vi også små lys her under denne kategorien som er både enkle å påmontere -og bruke. Dette er lys som vil holde deg trygg og sikker på veiene i trafikken etter mørkets frembrudd. Alt dette og mye mer finner du under denne kategorien.

Interessert i SkatePro sin samle-service?

Hvis du ikke er så gira på montere reservedeler selv, så finnes det et alternativ. Du kan kjøpe vår samle-service av triksesparkesykkelen. Her vil vår workshop og eksperter inne triksesparkesykler sørge for at alle delene til sparkesykkelen blir samlet korrekt sammen og justert til å passe dine personlige preferanser. Det er veldig viktig at triksesparkesykkelen har reservedeler som er påmontert på en riktig måte. Skruer og bolter som ikker strammet ordentlig kan faktisk være veldig farlig, i tillegg så vil deler som ikke passer sammen gi mye hodebry. Hvis du føler deg usikker på hvordan du skal påmontere alle disse delene på sparkesykkelen din, da er det virkelig best for din egen sikkerhet samt kvaliteten på det totale setupet til triksesparkesykkelen - at du overlater monteringsjobben til vårt profesjonelle team. Hvis du har spørsmål angående reservedeler til triksesparkesykler, da må du gjerne kontakte oss slik at vi kan få hjulpet deg.

Det er en stor sannsynlighet for at denne kategorien inneholder et par interessante reservedeler til triksesparkesykkelen din som du ikke visste fantes engang. F.eks så vil du kunne finne fargerike wraps til å piffe opp barer med eller spesiallaget ryggsekk for triksesparkesykler - ja, du finner virkelig alt mulig rart her under denne kategorien.

Bli inspirert her i hvordan du kan piffe opp triksesparkesykkelen din. Her kan en liten oppgraderingen gi en stor merkbar forbedring.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser