Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Sparkesykkel Decks

  Filter
Farger
Merker
Deck lengde
Deck bredde
Dropout-form
Vekt
Forrige
Neste
Side 1 av 5

Godt å vite

Sparkesykkel Deck - velg et med riktig materiale

Her finner du et bredt og godt utvalg av decks til triksesparkesykler - vi har deck til både nybegynnere, viderekommende og erfarne ryttere. Alle decks du ser på denne siden, er laget fra lettvektet og holdbare aluminiumsmaterialer.

Decks til sparkesykler lages også fra plast, tre og ulike stålmaterialer. Grunnen til at SkatePro kun tilbyr decks laget fra aluminium, er fordi disse har en utmerket holdbarhet på toppen av en merkeverdig lav vekt. Dette lar rytteren prøve seg mer på avanserte triks i god visshet om at decket takler godt med juling.

Vi streber etter å aldri selge et produkt som vi ikke har 100% tillit til, derfor vil du heller ikke finne noen kjempebillige decks laget fra plast, tre eller stål her i vår nettbutikk.

Integrerte decks til triksesparkesykler

Alle decks til triksesparkesykler under denne kategorien, har et integrert styrerør (headtube). Dette betyr at alle decks her kommer med innebygyde holdere, noe som lar deg påmontere styrelageret (headset) på null komma niks.

Legg merke til: Før du gjennomfører ditt kjøp av et slikt deck, sørg for at du allerede bruker et integrert headset på ditt deck. Integrerte decks kan nemlig kun brukes med integrerte headsets.

Hvis du ikke er sikker på hvilken sparkesykkel eller headset du bør gå for, ta da en titt på vår Sparkesykkel Deck Guide og vår Sparkesykkel Headset Guide - du kan også sende oss en melding, så skal vi hjelpe deg med å finne dette ut.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser