×
MENY

Decks til sparkesykkel

  Filter
Farger
Merker
Deck lengde
Deck bredde
Dropout-form
Vekt
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Velg et sparkesykkel deck i riktig materiale

Her kan du se vårt brede utvalg av deck for trikse sparkesykler for både nybegynnere og mer erfarne riders. Alle sparkesykkel deck på denne siden er laget av lett og holdbart aluminium.

Pro sparkesykkel deck er laget av høykvalitets aluminium, noe som gjør de svært godt egnet til å hoppe og lage air tricks. Decks av aluminium veier mindre og er enklere å bruke for tekniske freestyle triks.

Sparkesykkel deck er også laget av plastikk, tre og forskjellige typer stål. Grunnen til at SkatePro kun selger aluminium deck er fordi de varer lenge or er utrolig lette i vekt - noe som tillater utøveren å utsette sparkesykkelen for mer skade og mer avanserte triks.

Vi vil aldri prøve å selge et produkt som vi ikke er 100% sikre på, og det er hovedgrunnen til at du ikke kan finne noen utrolig billige deck av plastikk, stål eller tre på våres side.

Integrerte deck for trikse sparkesykkel

Alle dekk for trikse sparkesykkel i denne kategorien har et integrert headtube. Det vil si at dekket har allerede en innebygget i head cup, som gjør det mulig å montere headsettet uanstrengt. Integrerte deck kan kun brukes med integrerte headsett.

Bemerk: Før du kjøper, vær sikker på at du bruker et integrert headset med ditt deck. Integrerte deck kan kun bli brukt med integrerte headset.


Er du usikker på hvilke deck du skal velge for din trikse sparkesykkel, eller hvilket headset som passer, kan du gjerne kontakte oss.