×
Meny

Hockey skøyter

  Filter
Merker
Skostørrelse
Innerstøvel detaljer
Utskiftbar blad

Godt å vite

Materialer og Kjennetegn på hockey skøyter

Det kan ikke være noen overraskelse at når du spiller ishockey, trenger du hockey skøyter som er sterke, stive og optimalisert for rask akselerasjon, stopp og sving. I denne kategorien finner du vårt brede utvalg av både ishockey og skøyter til kvinner siden hockeyskøyter er vanligvis unisex.

Hockey skøyter kommer med en god ankelstøtte og et litt buet blad som lar deg komme opp i høy hastighet og manøvrere raskt. Dessuten har de et robust design, og de fleste modellene har snørebond i stedet for spenner.

De fleste hockeyskøyter er laget av PU skinn og plast. PU skinn er ikke fullt så fleksibel som ekte lær, på den annen side er det meget holdbart og sterkt materiale. Når du spiller hockey blir dine hockey skøyter utsatt for mange støt og slag fra andre spillere, pucken eller ved kollisjoner med andre spillere, derfor skal skøytene være sterke, slik at de kan beskytte føttene best mulig.

Bladene har mange funksjoner, da de skal brukes til å lage fart, men også for bremsing. I tillegg gjør bladene det mulig å roterer fort. Ishockeyskøyter bør være raske, men det er like viktig at de er gode til å manøvrere. Skal du bruke dine ishockey skøyter til mer seriøst bruk (ukentlig hockey treninger i klubben din og dermed mange kutt), anbefaler vi ishockeyskøyter med et blad i rustfritt stål, da denne type blad har en lengre levetid enn andre, og kan håndtere mange kutt.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser