×
Meny

Hjelmer - Surf

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Størrelsesjusterbar

Godt å vite

Ja, du trenger en i vannet også

Det er mange fordeler med å bruke en hjelm. Det avhenger alltid av sporten den brukes til, men de er alltid en bedre løsning enn å ikke ha på hjelm. Uansett om du driver med wakeboarding, kajakk eller vannski bak en båt, er det alltid veldig viktig å holde hodet godt beskyttet. Til dette formål har vi mange forskjellige løsninger.

Når du skal velge riktig hjelm for sporten, må du sjekke tre ting:

  • Du må finne riktig type hjelm for din sport,
  • Du må måle hodet riktig.
  • Det siste er å sørge for at hjelmen har et sikkerhetssertifikat. (Alle våre hjelmer har et sikkerhetssertifikat).

Wakeboard Hjelmen

Wakeboard Hjelmen er en ganske vanlig hjelm. Skallet er hardt og har en liner av mykere utvidet polystyren. Dette gir god penetrerings motstand og gode energiabsorpsjonsegenskaper.

Wakeboardhjelmen har en likhet med en sykkelhjelm, siden den er halv skjell og dekker toppen av hodet, pannen og baksiden av hodet. Det strammer med en hakerem. Det dekker vanligvis ikke ansikt, nakke eller ører.

Sjekk sertifikatet

Dette er ganske viktig siden ikke alle hjelmer er sertifisert. Alle hjelmer vil gi en viss grad av sikkerhet, men hjelmer som er sertifisert, går gjennom strenge tester som er designet for å presse hjelmene til deres absolutte grense. Hvis du ender med å kjøpe en hjelm fra butikken vår, kan du være sikker på at det har vært gjennom mange tester og er sertifisert.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser