Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Scooter Bags & Backpacks

  Filter
Merker

Hvorfor du må kjøpe en bag til trikse sparkesykkel

Sparkesykkel-vesker er en populær accessory for mange riders, og de kan brukes i mange situationer. Det er lett at have en ryggsekk på, mens man kjører på sit sparkesykkel, da den sitter sikkert på ryggen. Ryggsekk er gode at have med på de lange dage i skateparken, fordi man kan have ekstra klær, mad, vann og verktøy i dem.

Crossbody bags og bæltetasker er også populære blant riders. De er mye mindre enn ryggsekk, og de er gode til at opbevare sin telefon og lommebok eller noen små reservedeler.

At rejse med en bag til sparkesykkel

Løbehjulstasker er bygget spesielt til at beskytte ditt sparkesykkel, når du rejser. De har en unik "T"-form med skulderstropper, så man kan have dem på ryggen. For at pakke ditt sparkesykkel ned i vesken, må du løsne din bar fra decket og legge begge deler loddrett i vesken. Barens ender må vende opad for at passe til den bredeste del av vesken.

Som finnes mange forskjellige deler til sparkesykkel, som det er en fordel alltid at have med i sin bag, hvis som skulle opstå behov for en rask reparation. Gå på opdagelse i vores utvalg av deler til trikse sparkesykkel.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser