Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Jakker

  Filter
Merker
Størrelse

Skater jakke: Hold varmen men se cool ut

Her finner du skaterjakker som ikke bare ser bra ut når du er ute, men også holder deg varm når en hettegenser eller crewneck ikke er nok. Vi har et stort utvalg av de kuleste utklærne for å holde deg varm, uansett hva du er, mann, kvinne eller barn. I denne kategorien finner du jakker av alle slags design, farger eller former. Vi har populære merker som Dickies, Element, Etnies, DC Shoes og mange andre.

Vi tror at du ikke trenger å velge mellom å fryse mens du går på skater eler bli inne bare fordi det er en kald dag. Derfor er alle jakker vi selger laget for skating og designet for å gi deg optimal passform og maksimal holdbarhet. På denne måten kan du gjøre ditt beste når du er i skateparken, på vert rampen eller på favoritt gate spoten din.

Som du sikkert allerede vet, har streetwear og skatewear blitt en del av den vanlige mote og bæres av alle, fra godt kjent til folk som deg og meg. Derfor er antrekket i denne kategorien ikke bare perfekt for skøyter. Du kan finne klassiske college jakker, windbreakers, regnjakker og mer. Vi prøver alltid å ha et bredt utvalg av jakker, slik at du kan holde deg varm, uansett om det er i forbindelse med et formelt utseende eller bare et uformelt urbant utseende.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser