Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Komplette Skateboards

  Filter
Farger
Merker
Deck bredde
Deck lengde
Hjulhardhet
Forrige
Neste
Side 1 av 5

Godt å vite

Komplette skateboards klare for rides - rett fra boksen

Komplette skateboards er midt i blinken for nybegynnere på jakt etter sitt første skateboard, eller for de som ikke føler seg komfortable med å montere sammen sitt eget skateboard på egenhånd. Komplett skateboards i voksenutgaven kan også være et godt valg til de mer erfarne skaterne ettersom vi har komplette skateboards for både nybegynnere, skatere med et mellomnivå så vel som til ekspertene.

Et komplett skateboard kommer fullstendig ferdigmontert på forhånd, noe som betyr at det så å si er helt klart for å rulle rett ut av boksen og uti gatene - slik at man kan begynne å trikse på det med en gang man åpner boksen. Man trenger simpelthen ikke å forholde seg til å skaffe seg alle separate deler til å bygge sitt skateboard - som f.eks. trucks, hjul, deck etc. Når man opparbeider seg mer erfaring innen skateboarding og ønsker å skreddersy sitt setup mer til sin egen foretrukne kjørestil, da kan man heller begynne med den slags. Inntil da vil et komplett skateboard være det optimale valget.

Et komplett skateboard gjør alt mye lettere

Når du kjøper et komplett skateboard så blir du ikke bundet til et spesifikt setup. De fleste delene passer sammen og de er alle så standard som det går an å bli. Prosjektet med å erstatte alle enkelte deler til disse komplette skateboards er også svært lett. Her på SkatePro.no vil man kunne finne flere guider og veiledninger om hvordan man bytter de enkelte delene på et skateboard.

Hvis du velger å kjøpe et komplett skateboard, så kan du være sikker på at alle dens deler vil passer perfekt sammen, at en ekspert bak ditt komplette skateboard har lagt ned mye arbeid i velge -og sette sammen de riktige delene på nettopp ditt skateboard.

Når du kjøper et komplett skateboard så vil du vanligvis spare ganske mye penger - sammenlignet med å kjøpe alle de enkelte delene stykkevis.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser