×
Meny

Crash Pants

  Filter
Merker
Størrelse

Hvorfor skal jeg ha Crash Pants?

Spørsmålet er faktisk: Er det noen grunn til ikke å ha et sett med crash pants? Og nei - det er ikke en god grunn til ikke å bære polstret bukser eller polstret shorts som de også kalles. Disse buksene gir mye beskyttelse på hofter og haleben og kan spare deg for mange blåmerker på disse kroppsdelene.

Det er ingenting verre enn en knust haleben. Hvis du får en direkte smell på halebenet uten et sett med crash pants, kan du ende opp i en situasjon, der selv milde fall på baken din vil forårsake stor smerte. Dette er også grunnen til at mange gode skiløpere og snowboardere bruker dem.

Vi har et bredt utvalg av forskjellige typer polstret bukser, og en ting du bør vurdere, er om du foretrekker et par krasjbukser med tettsittende passform, som kan brukes under dine vanlige bukser, eller hvis du vil ha et par som har en mer vanlig og løs passform, som kan brukes som vanlig shorts.

Det ene store spørsmålet som står til å bli besvart, er: Vil et sett medcrash pants gjøre at du ser stor ut? Nei - de gjør det ikke - men hvis de gjør det, er de verdt det.

Som en kunde skrev en gang i en anmeldelse:

"Et dårlig fall gjorde meg klar over hvor trist jeg var da jeg ikke kunne snowboarde i flere uker. Glede over forfengelighet, sier jeg. Spar forfengelighet til badestampen!"

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser