×
Meny

Crash Pants & Beskyttelsesshorts

  Filter
Merker
Størrelse

Crash Pants - hva er egentlig det?

Crash Pants, også kjent som Beskyttelsesshorts, er designet for å beskytte lår, hofter, og rumpen fra støt ved fall. Disse kan fort spare deg deg for noen veldig vonde kroppsskader under skateøkten. Polstrede beskyttelsesshorts er også komfortable å ha på seg, brukervennlige og de passer perfekt under dine jeans.

Derfor er beskyttelsesshorts verdt å skaffe seg

Beskyttelsesshorts er veldig smart å skaffe seg rett og slett fordi de vil beskytte hofter og halebenet mot de harde underlaget. Og alle som driver med rullesport, vil falle hardt i ny og ne - det er en del av gamet. Crash pants er anbefalt til nybegynnere som trener opp skøytebalansen - men du skal vite at crash pants også er populære blant de profesjonelle. Uønskede fall vil skje, de proffe vet det, derfor fortsetter de å beskytte seg under høyintensitets økter.

Crash Pants: Velg riktige beskyttelsesshorts

Det første du må tenke på når du kjøper crash pants, er størrelsen. Passform er virkelig nøkkelen i valg av beskyttelsesshorts. Hvis de sitter altfor løst, vil de bevege seg rundt på underkroppen og ikke absorbere støt og fall optimalt. Sitter de altfor tett, vil de hindre din bevegelsesfrihet. En altfor tett passform på dine beskyttelsesshorts kan også overstrekke ut skummet såpass mye at dine crash pants vil ikke lenger gi optimal beskyttelse. Alle merker er forskjellige, så husk å ta en god kikk på størrelsesguiden til de ulike merkene. Det beskyttende materialet på beskyttelsesshorts kan av og til bli skadet ved vask, så sørg for at du kjøper ventilerte crash pants som har god absorbering fuktighet.

Når det gjelder materiale på crash pants, kan du velge enten myk polstring eller hard polstring. Harde pads gir maksimal beskyttelse mot støt fra fall - men de vil ikke bevege seg sammen med deg, og dermed gi mindre bevegelsesfrihet. Myke pads er mer fleksible - på bekostning av noe lavere beskyttelsesnivå, men de vil fortsatt gi god beskyttelse mot f.eks. blåmerker.

Hvis du er på utkikk etter shorts til spesifikke idretter innen vintersport, kan du ta en titt på våre andre kategorier av beskyttelsesshorts for snowboard ,ski eller skøyter.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser