×
Meny

Slalåmski

  Filter
Merker
Lengde
Kjønn
Nivå

Godt å vite

Carving Ski for Slalåm og Racing i løypene

Carving Ski kalles også for on-piste ski ettersom du kan bruke dem til de aller fleste on-piste disiplinene i skianleggets preparerte løyper. Noen carving-ski er ganske så avanserte, mens andre er lettere å bruke. On-Piste Ski er designet for god stabilitet under høy fart, men de kan være noe utfordrende å manøvrere. Derfor egner de seg best for mer erfarne skikjørere med et ekspertnivå. Nettopp denne skitypen brukes også blant skikjørere på profesjonelt nivå som konkurrere f.eks. i Verdensmesterskap.

Racing Ski av høyeste kvalitet

Racing Ski er som navnet hinter, skapt for fart og race. Det er viktig å ha et skipar som lar deg deg storme ned bakkene med høy presisjon selv om snøforholdene er utfordrende.

Racing Ski er formålslaget for utforkjøring, en populær og fartsfylt skisport. Profesjonelle skiløpere innen denne sporten, bruker spesialdesignede drakter som minimerer vindmotstand slik at atleten kommer opp i høyest mulig fart. Slalåmski er disiplinen som er noe mer teknisk. Her må skiløperen bevege seg mellom hinderinger og kjører sikksakk med god fart nedoverl løypa. Man derimot ikke nødvendigvis å bruke carving-ski for en spesifikk skisport, disse egner seg nemlig for en rekke ulike disipliner innen on-piste skikjøring.

Slalåmski er som skapt for sikksakking

Slalåmski er som skapt for sikksakking med sin smale midje og bredere front. Samtidig kommer det med en stiv konstruksjon for å gi stabilitet. Selv om on-piste ski er produsert og ment for kompakt snø i bakken, er det noen få av de nyere modellene som har en litt annerledes konstruksjon, noe som gjør dem litt enklere å bruke under off-piste forhold også. Imidlertid er det bare avanserte skiløpere som bør prøve dette, da det kan være ganske så vanskelig.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser