Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Leggbeskyttere - Sparkesykler

  Filter
Størrelse

Ankelbeskyttere og skinnebensbeskyttere er helt essentielle

Ankelbeskyttere og skinnebensbeskyttere er viktig beskyttelsesudstyr, hvis du vil unngå skader, når du står på trikse sparkesykkel. Til trods for at ankelbeskyttere og skinnebensbeskyttere ikke er så udbredte, kan bruken av dem hjelpe deg med at fokusere på dine tricks uten frygt for at komme til skade.

Skinnebensbeskyttere er designet til at beskytte benet under kneet, og det er helt klart en fordel, at man slår sig mindre, når man fx trener sine tailwhips, hvor man kan slå decket inn i skinnebenet. Moderne skinnebensbeskyttere er designet til at være lette og holdbare, og når de blir udsat for slag, vil de hærde, så de kan beskytte maksimalt. Ankelbeskyttere er designet på samme måte, og de fungerer på en lignende måte omkring anklerne.

Ankelbeskyttere støtter viktige punkter

Ankelbeskyttere gir støtte omkring svangen, og i det hele taget kan de gi mer komfort, når du står på sparkesykkel. Utover kan ankeltstøtter fremme helingsprocessen og redusere hævninger, hvis du blir ramt av ditt deck eller forstuver din ankel.

Uansett hvor mye erfaring du har på sparkesykkel, er det alltid en god idé at have beskyttelse på. Det kan både booste din selvtillid og beskytte deg mot skader.

Andre viktige former for beskyttelse omfatter knebeskytter og albuebeskyttere.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser