MENY
×

Klistremerker

  Filter
Merker
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Pro scooter stickers will pimp your ride

Og hvorfor ikke pimp din laptop med et koolt sparkesykkel klistremerke for å la den skille seg ut?

En av de beste måtene å gjøre en uttalelse på trikse sparkesykkelen, hjelmen eller beskyttelsesutstyret er med kule klistremerker. Det er ikke mange ting som gjør at du kan lage et personlig utrykk så enkelt og effektivt som et velvalgt klistremerke.

Det finnes også de slags skatere, som bare vil klistre alt utstyret med klistremerker, så ingen vil noensinne gjette den originale fargen på hjelmen under.

I denne kategorien finner du klistremerker fra SkatePro og forskjellige trikse sparkesykkel merker. Omtrent en gang i året lager våre grafikkdesignere et nytt og unikt klistremerke ark, som du finner i denne kategorien. Dette er også seksjonen hvor du finner den svært populære Figz klistremerke samlingen som inneholder noen av de mest populære sparkesykkel rytterne i verden. Disse klistremerkene er ekte samle gjenstander og er kun tilgjengelige i en begrenset periode.

Støt merket ditt med et klistremerke

Uansett hvilken sparkesykkel merke du foretrekker, er det en god sjanse for at vi har både varer og klistremerker tilgjengelig for salg fra det merket. Hvis dette ikke er tilfelle, bør du prøve å gi kundeservicen et anrop, siden de kan hjelpe deg i denne hast saken.

Hvert klistremerke og klistremerke ark i denne kategorien er trykt på glanset belagt vinyl og klistremerkene er værfaste og kan sitte fast på hva som helst- både innvendig og utvendig. Så hva venter du egentlig på?