×
Meny

Baller og Pucker til rullehockey

Pucker eller baller er nødvendig, men hvilken type?

Hvis du ønker å spille street -og rullehockey, da trenger du jo en puck -eller ball. Det går jo alltid an å improvisere selve målet, men uten puck -eller ball til hockeykølla så blir det sannelig ikke lett å spille noe som helst.

Under denne kategorien så finner du baller og myke pucker til rullehockey. Det finnes en rekke forskjellige baller som er egnet for rullehockey, men det er store forskjeller i vekt og hardhet på de forskjellige ballene. Dette betyr at uansett om du spiller ute eller inne og hvilken temperatur du skal spille i, så vil du garantert kunne finne perfekte baller samt pucker her hos SkatePro.

Hvis du velger å spille med en ball til bruk for streethockey, husk da å tenke over på hva slags værforhold du skal bruke ballen under. Fordi hvis du skal spille under kalde værforhold, da må du velge en myk ball. Skal du spille under varmt sommervær, da anbefaler vi at du skaffe deg en veldig hard ball. Hvis du skal spille under alle slags værforhold, da er det best at du velger en ball som er midt i mellom hard og myk. Temperaturen har veldig mye å si på hvordan ballen vil sprette, i tillegg avgjør også temperaturen hvor godt grep ballen har på din hockeykølle og selve underlaget.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser