MENY
×

Skihansker

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Kjønn
Aktivitet
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Ski hansker vanter og votter er en viktig del av skiutstyret. Hvis du fryser eller har våte hender, klarer du ikke å være ute i snøen veldig lenge. Hvis dine ski hansker er for små vil det gi deg kalde fingrer, så sørg for at du har litt ekstra plass i dine ski hansker. Velg et par gode hansker, og sørg for å alltid ha et ekstra par tørre ski hansker med på skituren.

Spesielt til barn og folk på snowboard er det viktig med gode varme hansker, fordi man ofte ligger mer i snøen. Så uansett om det er for skiferie, snøballkrig eller en gåtur i kaldt vintervær så vi har hanskene for deg.

Ski hansker

Du kan typisk velge mellom to typer ski hansker:

Korte ski hansker som bare går over håndleddet, og gir mer bevegelighet - spesielt ved håndleddet.
Lange ski hansker som går litt opp ermet på jakken din og beskytter mot støt og snø i ermet

Det er fordeler med begge typer hansker, og alt i alt er det personlige preferanser som bør avgjøre valget av ski hansker.

Skivotter

Ski votter er varmere enn ski hansker fordi fingrene er samlet. Men skivotter gir ikke samme fleksibilitet som ski hansker gjør med separate fingrer. Det finnes også tre-finger skivotter som er en krysning mellom ski votter og ski hansker.

Snowboard hansker

Snowboard hansker og snowboard votter har ofte har litt andre detaljer i forhold til ski hansker. Noen modeller har innebygd håndleddsbeskyttere som beskytter håndleddet bedre ved fall.