×
Meny

Skihansker & Votter

  Filter
Merker
Størrelse
Kjønn
Aktivitet
Forrige
Neste
Side 1 av 4

Skihansker holde hendene tørre, gode og varme

Et godt par med skihansker eller votter er veldig viktig for å beskytte hendene dine mot de kalde værforholdene man møter på vinteren ute med skiene. Hvis du har kalde og våte fingre, vil du ikke kunne holde ut lenge i snøen. De viktigste funksjonene du må se etter når du velger skihansker, er vanntetting og isolasjon. Skihansker kan brukes til skigåing, snowboarding, snøballkamper eller en fottur i det kalde vinterværet.

Votter, altså vanter - eller skihankser?

Skivotter er varmere, da vanter nemlig holder fingrene tettere sammen og genererer dermed mer varme. Dette betyr ikke at skihansker er kalde, langt derifra, skihansker på bekostning av litt mindre varme - gir deg fingrene dine individuell bevegelsesfrihet. Dette gjør at du lettere kan spenne alpinstøvlene på deg selv og barna - så vel som å trekke ned og opp glidelåsen på klærne. Dette er ikke lett med kalde hender. Så for folk som ønsker dette på bekostning av litt varme, bør definitivt ta en titt på hansker designet for ski.

Ytterligere informajson om skihansker

Yttermaterialet på skihansker, er ofte laget fra nylon eller skinn, med sistnevnte i mange premium-modeller. Forutsatt at skinnet er behandlet godt, gir materialet utmerket isolasjon og en lang levetid. 3 fingerhansker er en kombinasjon av hansker og votter, slik at du får fordelene fra begge verdener. Andre mindre funksjoner, som f.eks. berøringsskjermfunksjonalitet, glidelåslommer og håndvarmeresystemer er også å finne i de ulike modellene. Hansker for bruk til ski, som har en god passform, vil definitivt påvirke varme, komfort og ytelse. Hanskene skal ha en avslappet og tettsittende passform med nok plass til å strekke fingrene rett ut.

Ta en titt på våre skisokker eller termisk undertøy for mer bekledning til å holde deg varm i skibakken.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser