×
MENY

Bremser til Inlineskøyter

  Filter
Merker

Før eller siden så blir alle bremser nedslitte

Det er ingenting man kan gjøre med det, slik er det bare med alt av bremser. Før eller siden så blir alle bremser nedslitte og må byttes ut, slik er det også med bremser til inlineskøyter. Heldigvis er denne prosedyren veldig enkel, vanligvis kreves det bare ett nytt sett med bremser, en unbrakonøkkel og et par minutter av din tid. Med andre ord, det er ingen grunn til å ta dine inlineskøyter inn til service for denne lille utskiftingsjobben.

En veldig viktig ting du må huske på, det er å bytte ute bremsene på inlineskøytene dine før de blir helt nedslitte. Hvis dette allerede har skjedd, så blir det kanskje bli mer vanskelig å bytte dem ut. Hvis du opplever problemer med å bytte ut bremsene, da må du ikke nøle med å kontakte oss her i SkatePro - så skal vi prøve å få hjulpet deg.

Hvis du er speed eller fitness-skater, da anbefaler vi virkelig at du påmonterer en bremse på minst én av skøytene dine. Dette er for din egen -og andres sikkerhet. Men hvis du så å si hovedsakelig kun bruker rulleskøytene i skateparken, da går det fint uten en bremse. På rampene så vil en bremse rett og slett bare være i veien for deg i skateparken.

Under denne kategorien så finner du både bremser -og bremseklosser til inlineskøyter. Hvis du også er på jakt etter en bremse til dine retrorulleskøyter (side-by-side rulleskøyter), da bør du ta en titt under denne kategorien.

Selv om vi muligens ikke har de rulleskøytene som du bruker liggende her på vårt varelager, så kan det godt være at vi fortsatt har bremser som vil passe til dem her. Kontakt oss hvis du ikke finner bremser til dine inlineskøyter under vår kategori.