Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Bremse Inline Skates

  Filter
Merker

Har inline-skøyter bremser?

Av og til må man bremse inline skates ned til en mer passende fart, og hva du trenger da, er en ordentlig Roller Blades Bremsekloss. Disse finner man vanligvis på inline-skøyter for bruk til fitness. Disse bremsene består av en hard gummi-pad plassert på baksiden av skøyten - bak det siste hjulet på chassiset. Bremseklosser for inline-skøyter lar skatere bremse ved å løfte opp tåen på skøytene. Denne handlingen presser nemlig denne bremseklossen av gummi ned i bakken og lar deg enklest mulig stoppe skøytene. Bremseklosser er definitivt helt nøvdendig for nybegynnere.

Inline Skøyter Bremseklosser - mange typer å få!

Fitnessskøyter og fritidsskøyter kommer ofte med enten tradisjonelle bremser, eller Advanced Braking System(ABT). Som nevnt er tradisjonelle bremser harde gummiklosser festet bak på skøyten. Normalt er bremsen festet til den høyre skøyten, men de kan lett flyttes over til den venstre skøyten om man ønsker det.

Husk å bytte ut slitte bremser

Som med alt annet, det vil komme et tidspunkt før eller siden da også dine forhåndsmonterte bremser har blitt såpass slitte at de må byttes ut. Denne bytteprosessen er veldig enkel og krever kun en ny skøytebremse, en unbrakonøkkel, og et par minutter av din tid. En veldig viktig ting å huske på, er at du for all del skifter ut bremsene i god tid før de er fullstendig utslitte. En veldig nedslitt bremse vi jo nemlig ikke gjøre den viktig jobben som forventes av den.

Hvis det heller er bremser til dine retro-rulleskøyter som du er på jakt etter, ta da en kikk på vår kategori for bremseklosser & tåstoppere til rulleskøyter.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser