×
Meny

Bremse Inline Skates

  Filter
Merker

Bremse Inline Skates - slites ut med tiden

Det er ingenting man kan gjøre med det, slik er det bare med alt av bremser. Før eller siden så blir alle bremser nedslitte og må byttes ut, slik er det også med en rollerblades bremsekloss. Heldigvis er denne prosedyren veldig enkel, vanligvis kreves det bare ett nytt sett med bremser, en unbrakonøkkel og et par minutter av din tid. Med andre ord, det er ingen grunn til å ta dine kjære Inline-rulleskøyter inn til service for dette lille prosjektet.

En veldig viktig ting du må huske på, er å bytte ute bremsene på skøytene dine før de blir fullstendig nedslitte. Hvis dette allerede har skjedd, så blir det kanskje bli mer vanskelig å bytte dem ut. Hvis du opplever problemer med å bytte ut bremsene, da må du ikke nøle med å kontakte oss her i SkatePro - så skal vi prøve å få hjulpet deg.

Hvis du er en rask fitness-skater, da anbefaler vi virkelig at du påmonterer en rollerblades bremsekloss. Men hvis du hovedsakelig kun bruker rulleskøytene i skateparken, skal det kunne gå fint uten en bremse. På rampene vil en bremse rett og slett bare være i veien for deg i skateparken. Det å bremse inlines skates i skateparken er som oftest heller ikke noe man ønsker når man er der.

Under denne kategorien så finner du både bremser -og inline skøyter bremseklosser. Hvis du også er på jakt etter en bremse til dine retro-rulleskøyter (side-by-side rulleskøyter), da har vi også dette HER hos SkatePro.

Selv om vi muligens ikke har de rulleskøytene du bruker liggende her på lageret vårt, så er det allikevel fullt mulig at vi fortsatt har kompatible bremser til dem her. Kontakt oss hvis du ikke ser passende bremser til rulleskøytene dine her under denne kategorien.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser