Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Surfskate Trucks

Hvordan fungerer surfskate trucker?

Surfskate trucker er uten tvil et at de produkter, som spiller den viktigste rolle i forhold til at genskabe følelsen av at surfe på ditt surfskateboard. Surf skateboard trucker gjør, at man kan gjøre korte og raske sving. Dette gir en helt annerledes følelse ende vanlige skateboards og longboard trucker.

Med denne type trucker ligger den største delen av svingegenskaberne i den fremste truck. Den fremste surfskate truck har et unikt design med en drejeplade og bushings - eventuelt noen særlige bushings. Noen surfskate trucker er helt ideelle til at træne Ekte surfing, mens andre er bedre egnede til at more sig med at carve rundt på fortorvene.

Surfskating er en relativt ny disciplin, og de forskjellige surfskate merker utvikler hele tiden nye former for trucker med det formål at genskabe en autentisk følelse av at surfe på asfalten.

Hvor stramme må surfskate trucker være?

Hvor mye du strammer dine trucker er helt opp til deg selv, men det har en stor indflydelse på, hvordan du kommer til at kjøre. At have stramme trucker gir en mer solid og stabil følelse. Hvis du er ny innenfor surfskating, anbefales det at starte med strammere trucker og løsne dem med tiden. Løse trucker er mer adrætte og responsive samtidig med, at det også er lettere at skabe fremdrift ved at 'pumpe' når trucksne er løse. Det er ikke rett vanskelig at stramme og løsne sine trucker, og det kan gjøres ved bruk av de fleste skate tools eller en unbrakonøgle.

Er du mer til tradisjonelle skateboard-discipliner? Så ta et kig på vores utvalg av trucker til skateboards og longboards.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser