Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Scooter Mouth Guards

  Filter
Merker

Bruk en tannbeskytter for å beskytte tennene dine

Hvis du er involvert i hvilken som helst sport som krever at du har en tannbeskytter, har du sannsynligvis begynt å gi dette sikkerhetsutstyret litt mer oppmerksomhet enn tidligere generasjoner av idrettsutøvere gjorde.

En tannbeskytter, kan brukes i forskjellige sportsgrenser, der det er nødvendig å beskytte tennene. Tannbeskyttelsen er vanligvis laget av akryl eller gummi, og for å få den ultimate beskyttelsen, må tannbeskytteren formes etter tennene.

tannbeskyttere er tilgjengelige med enkeltbeskyttelse, som bare dekker overdelen av munnen eller dobbeltbeskyttelse som dekker både øvre og nedre del av munnen. Det siste eksemplet gir best beskyttelse, men samtidig kan det forstyrre pusten, og det kan ta litt tid og trening for å bli vant til.

Et tannbeskytter reduserer risikoen for tannskader og hjernerystelse og er uunnværlig når du spiller hockey eller roller derby. Når tannbeskyttere ble oppfunnet ble de først og fremst brukt av boksere, men i dag brukes de i de fleste "tøffe" kontaktsporter som hockey og amerikansk fotball.

Alle tannbeskytterne våre er såkalte "koke- og bitt" -typer som gir best mulig passform. Her bruker du kokende vann til å varme opp beskyttelsen før du legger det i munnen og biter ned på den. Når temperaturen har falt, vil vaktet da ha skreddersydd passform for tennene dine. Når du kjøper en ny tannbeskytter, vil denne prosessen beskrives godt i håndboken.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser