×
Meny

Skøyte Hjelmer

  Filter
Farger
Merker
Størrelse
Forrige
Neste
Side 1 av 2

Godt å vite

Skøytehjelmer - like viktig ute på is som på asfalt

Mange tar altfor lett på skøyting ute på isen ettersom det faller som regel under kategorien som vinterkos på fritiden, noe det er også - men det betyr ikke at man aldri risikerer å falle på den glatte isen og slå hodet fryktelig hard. Skøytehjelmer er like viktig som andre hjelmer man bruker til vintersport, og like viktig som hjelmer til skateboarding og sykling. Når det gjelder beskyttelsesutstyr, så er hodebeskyttelse aka hjelmen - det aller mest viktige!

En skøytehjelm kan spare deg for ekstremt mye trøbbel. Det er alltid en mulighet for å falle, eller krasje med en annen skøyeløper - og isen er hard.

Skøyte Hjelmer: Kan jeg bruke en annen type hjelm, som f.eks. en alpinhjelm?

Ja, det kan du. En hjelm godkjent for vintersport, som f.eks. hockey og skateboard er alle konstruert for å takle harde støt og fall. Så hvis du allerede har en slik type hjelm, da kan du også ta med deg denne ut på isen. Men ikke glem å sjekk hjelmen for sprekker og andre skader, hvis du ser dette - da er det på tide å kjøpe en ny hjelm.

Andre sikkerhetstiltak

Nå som du har en trygg og god hjelm på hodet, ikke glem å sjekk regler som gjelder på isbanen hvor du er - enten det er inne eller ute. Ta hensyn til is, natur og andre skøyteløpere rundt deg. Det er jo best å dra hjem etter en herlig dag med skøyting ute på isen - uten skader.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser