Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Tilbehør

Forrige
Neste
Side 1 av 2

Vannsportstilbehør - hva slags utstyr er best?

Vannsportutstyr og tilbehør, også kjent som surfetilbehør, er uunnværlig for alle dere der ute som digger vann og brett på stranden dagen lang. Ponchoer for når du skal skifte klær, faller for eksempel under denne kategorien. Disse beskytter deg ikke bare fra varm sol eller kald vind, men de lar deg også kunne skifte til/fra svømmestøy komfortabelt. Enhver seriøs surfer har også alltid med seg reparasjonssett av verktøy - spesielt de som bruker oppblåsbare brett.

Annet viktig tilbehør og utstyr til vannsport er en ny ekstra ventil for når brettet skal blåses opp eller tømmes for luft. Du kan enkelt erstatte ventilen på et SUP-brett vha. harpiksfyllmiddel, fra her er du ute på vannet igjen på null komma niks. En løsning for nøkkelsikkerhet er også et veldig godt eksempel på viktig tilbehør når man driver med vannsport. Det er ikke mye som er mer kjipt enn å miste nøklene til bilen og huset. Dette er også en tyverisikker løsning med flere muligheter for oppbevaring mens du har vannøkten din.

Det beste av vannsportstilbehør til bilen

Ikke alle der ute som elsker vannsport, har det privilegium av å hoppe i vannet direkte fra sin hjem. Hvis du må reise med bil for å komme til ditt vannparadis, bør du vurdere å utstyre deg selv med et bilsetehåndkle, skruesett og takstropper. Selv om du er våt og full av sand, kan et vanntett håndkle for bilsetet la deg hoppe rett inni bilen fra vannet uten problemer.

Takstropper er en optimal løsning for deg som ikke har plass til å oppbevare brett inni bilen. Med takstropper kan du feste din brett oppå biltaket raskt, enkelt og sikkert - også på humpete bilturer. Men du vil da også ha behov for et av disse spesifikke skruesettene for selve monteringen oppå biltaket.

På utkikk etter mer ekstra utstyr? Ta en titt på våre andre kategorier for vannsportsbeskyttelse og våtdrakter.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser