×
Meny

Sekker - Snowboards

  Filter
Farger
Merker
Forrige
Neste
Side 1 av 3

Vesker som dekker alle dine snowboard-behov

I denne kategori kan du finne alle de forskjellige former for snowboardtasker, som gjør det mulig at rejse med ditt snowboardudstyr. Vesker til snowboarding kan opdeles i tre forskjellige typer: Vesker til oppakning av snowboard, vesker til oppakning av snowboardstøvler og ryggsekk, som man kan have på imens man står på snowboard.

Alle disse forskjellige vesker fås i forskjellige størrelser og designs, så du kan helt sikkert finne noe, som passer til din stil.

Vesker til snowboardstøvler

Vesker til snowboardstøvler er de samme vesker, som man bruker til skistøvler, og de gjør, at man lett og bekvemt kan bære sine store og besværlige snowboardstøvler omkring. Støvlerne passer perfekt i vesken, og som er alltid ekstra plass til andre genstande. Man kan også få vesker, som både kan rumme støvler og hjelm. Med en bag til snowboardstøvler er det lett have støvlerne med sig på ferie. De har nemmelig håndtak og skulderstropper, som gjør at man ubesværet kan bære støvlerne. Med en bag til snowboardstøvlerne er det lettere ende noensinne før, at komme på flyveren, toget eller bussen.

Snowboard-ryggsekk til touring og til skisportsstederne

Uansett om du er begynner eller profesjonell, er det en god idé at have en snowboard-ryggsekk. Du kan bruke den, når du er på ture vek fra skisportsstederne, og naturligvis er den også praktisk til at bære ditt utstyr omkring, når du er på skisportsstedet. Selvom de kanskje ligner vanlige ryggsekk, har de mange smarte features som fx stropper til at fæstne et snowboard på ydersiden av vesken og lommer, som egner sig særligt godt til ditt utstyr.

En av de viktigste overvejelser i forhold til valget av ryggsekk er størrelsen. Hvis du må på en dagtur, eller har tænkt deg at bli på skisportsstedet hele dagen, er en volumen på et sted mellom 15 og 35 liter tilstrækkeligt. Hvis du planlægger at tage på lengre ture, må du gjerne opp over de 40 liter, så du kan have alt det nødvendige utstyr med.

Hva må man have med i snowboard-rygsækken?

I siste ende er det helt opp til deg selv at velge, hva du gjerne vil have med i din ryggsekk, og det afhænger naturligvis av, hva du foretager deg med ditt snowboard. Ekstra klær, halsedisse, drikkelse og snacks er helt vanlige ting at have med i vesken.

Hvis du må ut og udforske fjeldet, er det naturligvis en god idé at overveje en lavinerygsæk eller en snowboard-ryggsekk, som egner sig til backcountry touring. Disse ryggsekk er i stand til at indeholde alt det utstyr, du kan få bruk for i tilfelle av lavineskred eller dårlige vejrforhold. Det kan eksempelvis være en airbag, en isøkse eller en hydreringsblære.

Hvis du gjerne vil sikre, at du har ordentligt klær på, når du står på snowboard, kan du tjekke vores utvalg av snowboardtøj, hvor du kan finne alle de nødvendige lag til at holde varmen og have det rart.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser