×
Meny

Dirt Jump Sykler

  Filter
Merker
Ramme Top Tube
Hjuldiameter
Vekt
Bar height

Dirt Jump er en freestyle sykkel sport hvor du gjør triks på dirt jump sykler. Både mountain bikes og BMX sykler kan brukes til Dirt Jump. I denne kategorien finner du våres utvalg av dirt jump moutain bikes.

Dirt Jump sykkel

Dirt jump sykkel kommer med ekstra slitesterk stålramme som er litt mindre enn rammen på vanlige mountain bikes og derfor er standover høyden på disse syklene også lavere enn standard mountain bikes. Hjulene er vanligvis rundt 24-26 tommer. All-round mountain bikes, som kan brukes både for Dirt og Park har typisk 26 tommer hjul. De fleste av disse mountain bikes kjører singlespeed med en bremse.

Hva er Dirt Jump?

Dirt Jump baner består av en rekke hopp, laget av enten jord eller tre. Dirt Jump går ut på at kjøreren setter utfor høyder, gjære hopp og triks. Hoppene kan være ganske store, noe som gir føreren mulighet til å komme høyere i luften og dermed gjøre mer avanserte triks.

Historien om terrengsykler

Mountain biking begynte å bli populært på 1970-tallet i Nord-California, hvor kjørerne ofte brukte sine sykler for å sykle ned for bratte skråninger. Men det var først på slutten av 1970-tallet og tidlig 1980-tallet at autoriserte sykkelforhandlere begynte å produsere mountain bikes.
I begynnelsen, var mountain bikes hjemmelagde sykler som ble brukt i mange forskjellige stiler, men siden sporten begynte å utvikle seg og flere forskjellige stiler så dagens lys, begynte det også å komme flere forskjellige typer mountain bikes.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser